0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BENİM LİNKİMİDE EKLERSENİZ SEVİNİRİM AMA EKLEMEZSENİZDE KIRILMAM ÇÜNKÜ SIRF DESTEK İÇİN ÜYE OLDUM ve burdakilerede oy verdim... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVEYALinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKOLAY GELSİN...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBENİM LİNKİMİDE EKLERSENİZ SEVİNİRİM AMA EKLEMEZSENİZDE KIRILMAM ÇÜNKÜ SIRF DESTEK İÇİN ÜYE OLDUM ve burdakilerede oy verdim... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinVEYALinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKOLAY GELSİN...ben sana 3 puan verdim ama sen bana 1 puan vermişsin neden ?
Ya, sanırım açıklamam yeterli olmamış Biz yüklüyoruz onlar siliyorlar. Bu yuzden kısır döngüsü gibi her gun aynı işlemleri yapmak saçmalık bence. Dönüp dolasip yine buradan link değişimi yapılıyor. Gerek yok bence. Düzelmeden bu iş olmaz. Sizden ricam düzelene kadar bekleyelim.
yahu mod yazmış okumadan mı mesaj yazıyosunuz..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyahu mod yazmış okumadan mı mesaj yazıyosunuz..site epeydir düzelmedi ne zaman düzeleceği de belli değil.4 temmuzda yarışma bitiyor zaten.ne yapcaz son günü mü bekleyecez?