Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Bursa Real'de Çılgınlık
memoli444:
arkadaşlar bu kampanyayı dün ekledim bizzat gidip real da araştırdım yarın sıra 20 cm tavada erken giden alır türkiye genelin 11 adet real hiper market var verdiğim satış adetleri 11 e bölünüp her reale o kadar gönderiyorlar mesela telefon satış saysı 1100 adet ama bursaya 100 adet gelmiş ve 3 dk bitmiş şanslı olan alır yani...
minikcim:
teşşekürler memolii bu sabah gittim aldım bir tane tava çok hoş ve güzel bişi baya kalabalık vardı ama görevliler gerçekten güzel bir sistem kurmuşlar ilk gelen kişilere birer tane fiş verdiler bu 150 adet dağıtıldı yarında 150 adet varmış bu su ısıtıcısı verilirkende gideceğim mutlaka ama keşker erken yazasaydında telefonu kaçırmasaydık :D yinede teşekkürlerrr..
memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinteşşekürler memolii bu sabah gittim aldım bir tane tava çok hoş ve güzel bişi baya kalabalık vardı ama görevliler gerçekten güzel bir sistem kurmuşlar ilk gelen kişilere birer tane fiş verdiler bu 150 adet dağıtıldı yarında 150 adet varmış bu su ısıtıcısı verilirkende gideceğim mutlaka ama keşker erken yazasaydında telefonu kaçırmasaydık :D yinede teşekkürlerrr..
--- Alıntı sonu ---
rica ederim 1 ytl ye tava iyi ama beklemesi işte internetten baktım 14 ytl fiyatı tavanın fiyatı yarın sıra yorganlarda :D baya bir kalabalık olur boşver arkadaşım sen gitmede bana kalsın :D şaka bir yana kattle için gideceğim dışarda 35 ytl sinbonun ki zaten eve lazım alcağım bir taneee :)
minikcim:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinteşşekürler memolii bu sabah gittim aldım bir tane tava çok hoş ve güzel bişi baya kalabalık vardı ama görevliler gerçekten güzel bir sistem kurmuşlar ilk gelen kişilere birer tane fiş verdiler bu 150 adet dağıtıldı yarında 150 adet varmış bu su ısıtıcısı verilirkende gideceğim mutlaka ama keşker erken yazasaydında telefonu kaçırmasaydık :D yinede teşekkürlerrr..
--- Alıntı sonu ---
rica ederim 1 ytl ye tava iyi ama beklemesi işte internetten baktım 14 ytl fiyatı tavanın fiyatı yarın sıra yorganlarda :D baya bir kalabalık olur boşver arkadaşım sen gitmede bana kalsın :D şaka bir yana kattle için gideceğim dışarda 35 ytl sinbonun ki zaten eve lazım alcağım bir taneee :)
--- Alıntı sonu ---
teşekkür ederim kardeşim bu arada bende kattle için gideceğim inşallah zamanında gidip alırız umarım bize kalır :D
glmcn:
arkadaşlar real dier illerde de böle kampanya yaparsa bizim yerimize gidip alır mısınız :D
real istanbulda karşıda var. oraya da gitmek için sabah erken en az 2 saat önce yola çıkmak lazım. eee sabahın o saatinde bi kız olarak çıkamayacağım için::)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git