Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Bursa Real'de Çılgınlık

<< < (2/2)

memoli444:
arkadaşlar bu kampanyayı  dün ekledim  bizzat  gidip real da araştırdım yarın  sıra 20  cm  tavada  erken giden alır türkiye genelin 11 adet real hiper market  var  verdiğim satış adetleri 11 e  bölünüp her reale  o kadar  gönderiyorlar mesela telefon satış saysı 1100 adet ama bursaya 100 adet gelmiş ve 3 dk bitmiş  şanslı olan alır  yani...

minikcim:
teşşekürler  memolii bu sabah  gittim aldım bir tane tava çok hoş ve  güzel  bişi baya kalabalık vardı ama görevliler gerçekten güzel bir sistem kurmuşlar ilk gelen kişilere birer tane  fiş  verdiler bu 150 adet  dağıtıldı  yarında 150 adet varmış bu su ısıtıcısı  verilirkende  gideceğim  mutlaka ama keşker  erken  yazasaydında  telefonu kaçırmasaydık :D yinede teşekkürlerrr..

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşşekürler  memolii bu sabah  gittim aldım bir tane tava çok hoş ve  güzel  bişi baya kalabalık vardı ama görevliler gerçekten güzel bir sistem kurmuşlar ilk gelen kişilere birer tane  fiş  verdiler bu 150 adet  dağıtıldı  yarında 150 adet varmış bu su ısıtıcısı  verilirkende  gideceğim  mutlaka ama keşker  erken  yazasaydında  telefonu kaçırmasaydık :D yinede teşekkürlerrr..

--- Alıntı sonu ---

rica ederim 1 ytl  ye  tava iyi ama beklemesi işte internetten baktım 14 ytl fiyatı tavanın fiyatı yarın  sıra yorganlarda :D baya  bir kalabalık  olur  boşver  arkadaşım sen  gitmede  bana  kalsın :D şaka bir yana   kattle  için  gideceğim dışarda  35  ytl  sinbonun ki zaten  eve  lazım alcağım  bir  taneee :)

minikcim:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinteşşekürler  memolii bu sabah  gittim aldım bir tane tava çok hoş ve  güzel  bişi baya kalabalık vardı ama görevliler gerçekten güzel bir sistem kurmuşlar ilk gelen kişilere birer tane  fiş  verdiler bu 150 adet  dağıtıldı  yarında 150 adet varmış bu su ısıtıcısı  verilirkende  gideceğim  mutlaka ama keşker  erken  yazasaydında  telefonu kaçırmasaydık :D yinede teşekkürlerrr..

--- Alıntı sonu ---

rica ederim 1 ytl  ye  tava iyi ama beklemesi işte internetten baktım 14 ytl fiyatı tavanın fiyatı yarın  sıra yorganlarda :D baya  bir kalabalık  olur  boşver  arkadaşım sen  gitmede  bana  kalsın :D şaka bir yana   kattle  için  gideceğim dışarda  35  ytl  sinbonun ki zaten  eve  lazım alcağım  bir  taneee :)

--- Alıntı sonu ---

teşekkür ederim kardeşim bu arada bende kattle için gideceğim inşallah zamanında gidip alırız umarım bize kalır  :D

glmcn:
arkadaşlar real dier illerde de böle kampanya yaparsa bizim yerimize gidip alır mısınız :D
real istanbulda karşıda var. oraya da gitmek için sabah erken en az 2 saat önce yola çıkmak lazım. eee sabahın o saatinde bi kız olarak çıkamayacağım için::)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git