Kazanan arkadaşı tebrik ederim ancak; ben profil fotomu değiştirmiş olduğum halde, +1 çekiliş hakkım olmadan çekilişe dahil edilmişim... Sanırım biraz daha dikkatli olmak lazım
Neyse, artık açıklanmış bir sonucun ardından birşey söylemek yanlış tabii, ben sadece bundan sonrası adına dikkat rica ediyorum.
Güle güle kullansın arkadaşım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazanan arkadaşı tebrik ederim ancak; ben profil fotomu değiştirmiş olduğum halde, +1 çekiliş hakkım olmadan çekilişe dahil edilmişim... Sanırım biraz daha dikkatli olmak lazım
Neyse, artık açıklanmış bir sonucun ardından birşey söylemek yanlış tabii, ben sadece bundan sonrası adına dikkat rica ediyorum.
"Kampanyamız süresince sayfa başında vermiş olduğum alone bag resmini profil resmi yapan üyelerimize +1 çekiliş hakkı verilecektir.
Profil resmi yapan arkadaşlar lütfen yorumlarınıza profil linkinizi de ekleyiniz."
Canım bak yukarıda yazdığım benim bloğumdan alıntı,ben özellikle belirtmiştim profil resmini değiştirenler mutlaka belirtsinler ve profil linklerini yorumlarına eklesinler diye sen sadece şartları gerçekleştirdim yazmışsın ve blog linkini vermişsin.mutlaka belirtin dememe rağmen facebook profil linkini verenleri belki yazmayı unutmuşlardır diye tek tek kontrol ettim.Ben gerektiğince dikkat ettiğimi düşünüyorum.Keşke sen de şartları biraz dikkatli okusaydın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazanan arkadaşı tebrik ederim ancak; ben profil fotomu değiştirmiş olduğum halde, +1 çekiliş hakkım olmadan çekilişe dahil edilmişim... Sanırım biraz daha dikkatli olmak lazım
"Kampanyamız süresince sayfa başında vermiş olduğum alone bag resmini profil resmi yapan üyelerimize +1 çekiliş hakkı verilecektir.
Profil resmi yapan arkadaşlar lütfen yorumlarınıza profil linkinizi de ekleyiniz."
Canım bak yukarıda yazdığım benim bloğumdan alıntı,ben özellikle belirtmiştim profil resmini değiştirenler mutlaka belirtsinler ve profil linklerini yorumlarına eklesinler diye sen sadece şartları gerçekleştirdim yazmışsın ve blog linkini vermişsin.mutlaka belirtin dememe rağmen facebook profil linkini verenleri belki yazmayı unutmuşlardır diye tek tek kontrol ettim.Ben gerektiğince dikkat ettiğimi düşünüyorum.Keşke sen de şartları biraz dikkatli okusaydın
haklısın, face linkimi eklememişim. ancak kampanya şartlarında;
-Facebook hesabınızdan Alone Bag sayfasını beğenmeniz.Ve Saltıkoğlu Saraciye adıyla görünen AloneBag'i arkadaş olarak eklemeniz.
diye bir şart var, onun kontrolü yapılabilmiş ancak benim profil fotomun değiştiğinin görülmemiş olması bana enteresan gelmişti.
önemli değil arkadaşım, ben sadece maruzatımı dile getirdim. kazanan arkadaşımız da forumdan, hepimiz burada birbirimizin iyiliği için birşeyler yapıyoruz. senin de dikkatinden kaçmış olabilir diye hatırlatma yaptım sadece...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazanan arkadaşı tebrik ederim ancak; ben profil fotomu değiştirmiş olduğum halde, +1 çekiliş hakkım olmadan çekilişe dahil edilmişim... Sanırım biraz daha dikkatli olmak lazım
-Facebook hesabınızdan Alone Bag sayfasını beğenmeniz.Ve Saltıkoğlu Saraciye adıyla görünen AloneBag'i arkadaş olarak eklemeniz.
diye bir şart var, onun kontrolü yapılabilmiş ancak benim profil fotomun değiştiğinin görülmemiş olması bana enteresan gelmişti.
önemli değil arkadaşım, ben sadece maruzatımı dile getirdim. kazanan arkadaşımız da forumdan, hepimiz burada birbirimizin iyiliği için birşeyler yapıyoruz. senin de dikkatinden kaçmış olabilir diye hatırlatma yaptım sadece...
Canım senin için önemli olmayabilir bitmiş bir kampanya ama benim için önemli prestij açısından.O yüzden açıklama gereği duyuyorum.Yoksa seni suçlama gibi bir çabam yok sakın yanlış anlama beni.
Sen de dahil olmak üzere Facebook profil linki vermemiş kişileri kontrol etmem imkansız zaten.dolayısı ile senin profilini de göremedim.
Normalde facebook linkini eklemesi gerekiyor katılanların bu artık bütün kampanyalarda var.Ve Çoğu kişi de eklemiş.linkini eklemeyenleri de ben hoşgörüyle karşılayıp çekilişe dahil ettim zaten hepimiz birbirimizi tanıyoruz artık.Duyuru linki olmayan yorumları dikkate almadım sadece.Bir de zaten çoğunuz alonebag firmasını daha önceki kampanyalardan eklemiştiniz.Sadece +1 çekiliş hakkı isteyenlerin profillerini özellikle belirtmelerini istedim.
Haksızlık olmaması için oldukça titiz davranıyorum,benden kaynaklı olmayan bu tür problemler çıkınca da haliyle üzülüyorum.Bu tür problemler olmaması için bundan sonra daha dikkatli olmam,ek şartlar koymam ve hiç bir şekilde hoşgörü göstermemem gerekiyor demekki.Sana karşı haksızlık yaptığımı düşünüyorsan da hakkını helal et artık yapacak birşeyim yok.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinKazanan arkadaşı tebrik ederim ancak; ben profil fotomu değiştirmiş olduğum halde, +1 çekiliş hakkım olmadan çekilişe dahil edilmişim... Sanırım biraz daha dikkatli olmak lazım
Canım senin için önemli olmayabilir bitmiş bir kampanya ama benim için önemli prestij açısından.O yüzden açıklama gereği duyuyorum.Yoksa seni suçlama gibi bir çabam yok sakın yanlış anlama beni.
Sen de dahil olmak üzere Facebook profil linki vermemiş kişileri kontrol etmem imkansız zaten.dolayısı ile senin profilini de göremedim.
Normalde facebook linkini eklemesi gerekiyor katılanların bu artık bütün kampanyalarda var.Ve Çoğu kişi de eklemiş.linkini eklemeyenleri de ben hoşgörüyle karşılayıp çekilişe dahil ettim zaten hepimiz birbirimizi tanıyoruz artık.Duyuru linki olmayan yorumları dikkate almadım sadece.Bir de zaten çoğunuz alonebag firmasını daha önceki kampanyalardan eklemiştiniz.Sadece +1 çekiliş hakkı isteyenlerin profillerini özellikle belirtmelerini istedim.
Haksızlık olmaması için oldukça titiz davranıyorum,benden kaynaklı olmayan bu tür problemler çıkınca da haliyle üzülüyorum.Bu tür problemler olmaması için bundan sonra daha dikkatli olmam,ek şartlar koymam ve hiç bir şekilde hoşgörü göstermemem gerekiyor demekki.Sana karşı haksızlık yaptığımı düşünüyorsan da hakkını helal et artık yapacak birşeyim yok.
sen nasıl ki beni suçlamaya çalışmıyorsan, ki ben bundan eminim, ben de seni suçlamak ya da blogunun prestijini sarsmak anlamında bir çaba içerisinde değilim, sen de bunu bil. bana haksızlık yapıldığını düşünmüyorum, zira, hak denen şey ile kısmet denen şeyin bu aşamada birbirinin aynısı olduğuna inanıyorum; yani hakkım ya da kısmetim olsaydı zaten gelip beni bulurdu. ben sadece +1 çekiliş için gereken koşulu yerine getirmeme rağmen hesaba katılmamış olduğunu görünce, dikkatinden kaçmış olabileceğini farz ederek seni uyarmak istedim. bu çekilişi kabul etmediğim ya da hakkımı yedin demek manasında asla değildi. sen de dikkatinden kaçmadığını, face linkim olmadığı için takibini yapamadığını ve o yüzden eklemediğini belirttin. ben de madem ki face linkim yoktu, face ile ilgili diğer şartları yerine getirdiğim nasıl tespit edildi gibi bir soru meydana getirdi bu açıklaman. sen de buna karşılık, hoşgörün vesilesiyle linki eklememiş arkadaşları da çekilişe dahil ettiğini belirtmişsin.
Gerçek fikrimi sorarsan, bence katılım şartını teyit edemediğin noktada çekilişe kimseyi dahil etmemelisin.
bunun kontrolünü dilersen yorumları onaylarken yapar, söz konusu arkadaşı uyarırsın; dilersen de çekiliş vakti kontrol yapar, belirttiğin şartları yerine getirmeyen arkadaşı elersin.
konuyu uzatmak istemiyorum, tekrar söylüyorum, amacım kesinlikle itiraz etmek ya da suçlama yapmak değil. ama bence birbiriyle çelişen durumları olabildiğince elimine etmeliyiz. zaten blog kampanyalarına devamlı saldırılar var. ben herşeyin düzgün ilerlemesi taraftarıyım...
anlayışın ve sabırla cevap verdiğin için teşekkürler. zaten arkadaşlığımıza istinaden bu denli detay yazdım. amaan neyseee, deyip geçiştirebilirdim yoksa...
çok kısa birşey daha, ben her yerde gizemli tosbaga yım, mail adresim de mevcut, face de bulunmam çok da zor olmamalı...