Kampanyalar > Biten Kampanyalar

ödüllü oyun

<< < (43/54) > >>

hunter_dogus:
Arkadaşlar nerdeyse 10 defa farklı farklı denedim olmadı ACaba ben maskelerimi yanlış karşılaştırıyorum bunu şifresi mesela 341265 değilmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar nerdeyse 10 defa farklı farklı denedim olmadı ACaba ben maskelerimi yanlış karşılaştırıyorum bunu şifresi mesela 341265 değilmi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

--- Alıntı sonu ---
hayır şifren 5 3 6 4 1 2

SerratuS:
Arkadaşlar  direk  kuklayı tıklayarak kafasini  düşürün ve yatak odasindaki  çekmeceye akın  çıkan kutuyada   sıralanan heykellere numara vererek (masklara ) kutuya yazın  soldan sağa  veriyorum ...

Masklar           ve        kodları
   Sarı heykel     --------         5
  Mavi heykel     ---------       1
  Mor heykel      ---------       6
  KahveR. heykel -------       2
 Turuncu heykel --------       4
 Beyaz heykel    --------       3

soldan sağa doğru ekranınızdaki maskları yukardaki kodlara göre kodlayın ve çıkan kodu kutuya yazın ve anahtarla bölümden çıkın....

su doku mu doku  davul baget müzik kutusu hikaye.

Bol Şanslar

Saygılar

a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar  direk  kuklayı tıklayarak kafasini  düşürün ve yatak odasindaki  çekmeceye akın  çıkan kutuyada   sıralanan heykellere numara vererek (masklara ) kutuya yazın  soldan sağa  veriyorum ...

Masklar           ve        kodları
   Sarı heykel     --------         5
  Mavi heykel     ---------       1
  Mor heykel      ---------       6
  KahveR. heykel -------       2
 Turuncu heykel --------       4
 Beyaz heykel    --------       3

soldan sağa doğru ekranınızdaki maskları yukardaki kodlara göre kodlayın ve çıkan kodu kutuya yazın ve anahtarla bölümden çıkın....

Bol Şanslar

Saygılar

--- Alıntı sonu ---
sağolsan

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar  direk  kuklayı tıklayarak kafasini  düşürün ve yatak odasindaki  çekmeceye akın  çıkan kutuyada   sıralanan heykellere numara vererek (masklara ) kutuya yazın  soldan sağa  veriyorum ...

Masklar           ve        kodları
   Sarı heykel     --------         5
  Mavi heykel     ---------       1
  Mor heykel      ---------       6
  KahveR. heykel -------       2
 Turuncu heykel --------       4
 Beyaz heykel    --------       3

Bol Şanslar

Saygılar

--- Alıntı sonu ---
Kuklanın kafasını çıkarabilmek için ipucu kağıdı gerekli onun içinde çekmecenin anahtarı çekmecenin anahtarı içinse tv yanındaki kutunun açılması lazım tabi bunu açabilmek için gerekli kodun bulunduğu kağıdı almanız gerekiyor biz oyunun gerekli kısımlarını oynadık ve biilgileri burada paylaştık diğer arkadaşların bu konuya ait mesajları okuyarak bütün aşamaları atlaması o kısımların hikaye olduğu anlamına gelmez ayrıca hikayeysede hikaye olmasını biz sağladık

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git