Kampanyalar > Biten Kampanyalar

ödüllü oyun

<< < (37/54) > >>

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBana şu sudoku çözebilicek varsa painte atsam yardım etse.Valla anlamiom.

--- Alıntı sonu ---
sudoku zaten çözüldü 2 mesaj üsttede söylemiş

diazem:
Herkezde farklı değilmi.Dün gece uraştım çözumlere bakarak ama herkesinki farklı olunca yapamadım.Neyse az daha gayret edeyim en iyisi...

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu susduko nerde neden bende çıkmıyor yardım lütfenn :-\

--- Alıntı sonu ---

1), mutfaktaki  çöptenekesinin içinde  buruşuk  bir kağıt var  onu  al
2.)televizyonun yanıda bir kutu var  bu buruşuk kağıta  siyah olan yerleri televizyonun yanıdaki kutuda tuşlakutu açılacak ve içinden bir anahtar çıkacak
3) bu anahtarla  kuklanın ,olduğu odada  gardolap var sağ üsteki çekmeceği anhtar ile  aç sudoku haritası çıkacak onu al
4 )yatak odasına  git daha  önce almış  olduğu kuklanın kafası ile  çekmeceği aç ordanda  bir kutu çıkacak su doku  haritasına  göre maskelerinin numarasını  gir  ve  kutuyu aç anahtarı  al  ve  sonrada  evden  çıkkkk

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinHerkezde farklı değilmi.Dün gece uraştım çözumlere bakarak ama herkesinki farklı olunca yapamadım.Neyse az daha gayret edeyim en iyisi...

--- Alıntı sonu ---

dostum  şifren 5-4-6-2-3-1 kolay gelsin

diazem:
Valla memoli çok saol Allah sana bi bmw daha nasip eder inşallah.
Bu arada arkadaşlar bende tava mava cıkmadı direk form cıktı şaşırdım...

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git