Kampanyalar > Biten Kampanyalar

ödüllü oyun

<< < (4/54) > >>

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkuklalı odada dolabın yanında duvara monteli bir anahtar var o dönüyor ama kuklayı düzgün şekle mi sokacağız nedir anlamadım yaw. her türlü denedim olmuyor.

--- Alıntı sonu ---

kukla şekli için ip ucu çıkıyo altındaki çekmeceden sen dencerelerle melodiyi denedinmi?

erteb:
Ben kızı bulamadım. Epey gerideyim galiba ???

Maverick:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkuklalı odada dolabın yanında duvara monteli bir anahtar var o dönüyor ama kuklayı düzgün şekle mi sokacağız nedir anlamadım yaw. her türlü denedim olmuyor.

--- Alıntı sonu ---

kukla şekli için ip ucu çıkıyo altındaki çekmeceden sen dencerelerle melodiyi denedinmi?

--- Alıntı sonu ---

melodiyi çalmaya çalışıyorum 1-3 ile başlıyor da gerisi  :)

Beyondparadise:
melodiyi çalamadığımdan tıkandım  >:( hiçte müzik kulağı yoktur bende

Beyondparadise:
buruşturulmuş kağıdı aç,televizyonlu oda da televizyonun altında şifreli kutu var.kağıttaki karalı olan şelillerdek gösterdiği gibi kutunun o kısımlarına tıkla kutu açılır bir anahtar daha bulucaksın. o iki anahtarla 3.odadaki çekmeceleri aç( klimalı oda)ordanda kağıt çıkıcak 2 tane.bi tanesinde orda bulunan kuklanın nasıl olacağına dair yarım resim var.ama şu an keşfettimki o kuklanın başı çıkıyor :))) azıcık kurcala çıkar.çıkan tokmak vari başı yatak odasondaki çekmeceye tak içinden kutu çıkıyor.o kutunun şifreside demin bulduğumuz 2 kağıttan birinde sudoku var.onu çözünce ortaya çıkıcak daha çözmeye fırsatım olmadı:)))

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git