0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ay ne kadar eski bi banyo,hemen yenilenmesi gerek,şuraya bak taş devrinden kalma 3000 lira ödül,ilaç gibi yahu,hemen evlenirdim eşyalarımın birazını alıp yok mu şöle çeyiz seti beyaz eşya mobilya veren yarışma kampanya filan
bizim banyoda olimpik yüzme havuzu var...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim banyoda olimpik yüzme havuzu var...oda bişey mi bizim banyoda maratonu koşup anca küvete ulaşıyoruz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim banyoda olimpik yüzme havuzu var...oda bişey mi bizim banyoda maratonu koşup anca küvete ulaşıyoruz niye o kadar uğraşıyorsunuz ki..Siz de bizim gibi yürüyen yol yaptırın banyonuza.
hayal gücünün sınırlarını zorluosunuz sankii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhayal gücünün sınırlarını zorluosunuz sankii çok attım di mii ama napiim o zorluyo beniii
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbizim banyoda olimpik yüzme havuzu var...oda bişey mi bizim banyoda maratonu koşup anca küvete ulaşıyoruz niye o kadar uğraşıyorsunuz ki..Siz de bizim gibi yürüyen yol yaptırın banyonuza. niye kilitliyon benii yaaaaaaaaaa ne güzel yazıyordum ben o maraton sahasında uçağımı hazır bulunduruyorum sonra paraşütle atlıyorum sen ne anlarsın yürüyen merdivenmiş pehhhh