bizim universite edu uzantili mail vermiyor yahu katilamiyorumbundan oturu yoksa 10 kisiyi hemen bulurdum
bizim universite edu uzantili mail vermiyor yahu katilamiyorumbundan oturu yoksa 10 kisiyi hemen bulurdum 
O zaman bana bikaç üye bulsan ne iyi olur

edu.tr uzantılı mail alamadığını siteye belirtip cevap alan arkadaşlar var mı, bayağı çok bu durumda olan arkadaşlar da açıklayalım burdan...
edu.tr uzantılı mail alamadığını siteye belirtip cevap alan arkadaşlar var mı, bayağı çok bu durumda olan arkadaşlar da açıklayalım burdan... 
sorunumu ilettim ama yanıt gelmedi henüz..
Tamamdır ben de sordum da bana da cevap gelmedi, bir cevap gelirse yazarım yine burdan...
Arkadaşlar siteye üye olmak için edu.tr uzantılı mail alma şartı kaldırıldı. Kendi mailinizle üye olabilirsiniz
HEDİYE ŞARTNAMESİ:
1. Konser yapılacak üniversitenin öğrencisi olmak.
2. Katılımcılardan istenilen bilgilerin eksiksiz doldurulması,
3. Kazandığınız hediyeyi, üniversitenizde gerçekleştirilecek konser tarihin de saat 11:00 ile 18:00 saatleri arasında hediye standından teslim edilecektir.
4. Hediyenizi teslim alırken, öğrenci kimliğinizi yetkili kişiye ibrazı etmek durumundasınız, öğrenci kimliği olmayanlara hediyesi teslim edilmeyecektir.
5. Her üyenin 1 hediye kazanma hakkı bulunmaktadır.
6. Üniversitenizdeki konser tarihinde hediye dağıtımı saat 18:00’de son bulacaktır, belirtilen saatten sonra hediye dağıtımı yapılmayacaktır.