aynen banada ilk alışverişten sonra yazdı
Ben üye olduğumda alışverişle birlikte gibi bir şey yazmamıştı.
Ya bide burda 0YTL diyo bazı ürünler sepete ekle deyince ekliyo hatta sırf kargo ücretini hesaplıyo koca buzdolabına 7 YTL diye bi fiyat çıkıyo toplam üdenecek.Nedir acaba bu?

eheh süpermiş o ya. bi denesenize. eğer olursa bizde yapalım
1 ocaktan sonra üye olanlara ilk alışverişten sonra gönderilecek
zaten o ilandada tam olarak öyle yazıyor demi 1 ocaktan sonra üye olanlara ilk alışverişten sonra gönderilecek diye... Çıkmış bide bilmiş bilmiş açıklama yapıyor. Üyelikten çıkamnın bi yolunu malesef bulamadım kendimi kandırılmış hissediyorum. Bide arkadaşlar bence sakın ha o 0 ytl yazan ürünleri almak için kredi kartı bilgilerinizi yazmayın sonradan mutlaka onun gerçek fiyatı karta yansıtılacaktır şimdi neden fiyat yazılmamış bilmiyorum belki fiyatını tespit edememişlerdir
yo ben üye olduğumda en kısa sürede gönderilecek demişti acaba 1 günlükmüydü kampanya
bana da en kısa sürede kargoya verilecek denmişti. bugün site yeni açıldı, sanırım üye çekmek içindi. bugünden sonra da alışveriş yapana o yüzden.
bana da en kısa sürede kargoya verilecek denmişti. bugün site yeni açıldı, sanırım üye çekmek içindi. bugünden sonra da alışveriş yapana o yüzden.
saçmaladılar yaa yapıyosa tam yapsaydı 1 günlük kampanya icin!!!