Gönderen Konu: annene sevgini anlat dalinden hediye kazanma şansını yakala  (Okunma sayısı 12209 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: annene sevgini anlat dalinden hediye kazanma şansını yakala
« Yanıtla #70 : 23 Temmuz 2010, 10:47:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
evet aldım sitelerinde değişikliğe gidiyorlarmış arkadaşlar o yüzden gecikme için özür diledei ve kampanya ağustos ayı içerisinde açıklanıcakmış  ;)

yuh dedin mi?  :D :D

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
« Yanıtla #71 : 23 Temmuz 2010, 10:49:21 »
özür dileyince bişi diyemedim valla sizlerde arayın bence ne kadar sıkısırlarsa o kadar cabuk açıklanır dıye dusunuyorum  ;D ;D ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 23 Temmuz 2010, 11:33:04 »
ağır bir dille email attım onlara şimdi...sayfa yeniliyorlar diye insanları oyalamanın alemi yok :(

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #73 : 23 Temmuz 2010, 14:43:07 »
Değerli Tüketicimiz,

Her zaman , “müşteri memnuniyetini” öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir marka olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirdiğimizi özellikle belirtmek isteriz.

Dalin web sitemizde Anneler günü ile ilgili duyurusunu yaptığımız Annene Sevgini anlat yarışmamızın sonuçlarını Ağustos ayı içerisinde açıklamaya başlayacağız.

Web sitemizde gerçekleştirilmekte olan güncellemeler nedeni ile bir gecikme yaşanmaktadır. Bu gecikmeden dolayı sizden özür diler, Ağustos ayı içerisinde sizinle irtibata geçeceğimizi bildirmek isterim.

Anlayışınız için teşekkür eder, yaşanan bu gecikmeden dolayı tekrar özür dileriz.

Ürünlerimizle ilgili olarak her türlü bilgi, öneri ve yorumlarınızda sizinle irtibata geçebilmemiz için, aşağıda belirtmiş olduğumuz Dalin Tüketici hattı veya mail adresinden bize ulaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

bana mail atmışlar anneler gunu için haberiiniz olsun istedim :)

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #74 : 23 Temmuz 2010, 14:56:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Değerli Tüketicimiz,

Her zaman , “müşteri memnuniyetini” öncelikli değerleri arasında tutan çalışma anlayışına sahip bir marka olarak; siz değerli tüketicilerimizin tüm taleplerini büyük bir hassasiyet ile değerlendirdiğimizi özellikle belirtmek isteriz.

Dalin web sitemizde Anneler günü ile ilgili duyurusunu yaptığımız Annene Sevgini anlat yarışmamızın sonuçlarını Ağustos ayı içerisinde açıklamaya başlayacağız.

Web sitemizde gerçekleştirilmekte olan güncellemeler nedeni ile bir gecikme yaşanmaktadır. Bu gecikmeden dolayı sizden özür diler, Ağustos ayı içerisinde sizinle irtibata geçeceğimizi bildirmek isterim.

Anlayışınız için teşekkür eder, yaşanan bu gecikmeden dolayı tekrar özür dileriz.

Ürünlerimizle ilgili olarak her türlü bilgi, öneri ve yorumlarınızda sizinle irtibata geçebilmemiz için, aşağıda belirtmiş olduğumuz Dalin Tüketici hattı veya mail adresinden bize ulaşmanızı rica ederiz.

Saygılarımızla,

bana mail atmışlar anneler gunu için haberiiniz olsun istedim :)
banada aynı maili atmışlar

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 23 Temmuz 2010, 15:17:22 »
bu özür hiç tatmin etmez beni.sayfalarda yeni haberler,duyurular yapılabiliyorda bir yarışma sonuçlarını açıklamak mı zor geldi onlara...madem öyle başından beri bir not düşürseydiler siteye de herkes bilgilenseydi.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #76 : 23 Temmuz 2010, 15:48:31 »
bütün kalbimle katılıyorum :))))

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 14 Ağustos 2010, 11:15:44 »
site yenilendi ama hala sonuçlar yok  >:(

Çevrimdışı hawwa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 19 Ekim 2010, 13:02:25 »
sitede göremedim kazananları  ama mail gelmiş bana;
Sayın

Dalin web sitemizden Anneler Günü’nde “Annene Sevgini Anlat” yarışmasına göndermiş olduğunuz mesajınız ilk 5 arasına girmeye hak kazanmıştır. Kazanmış olduğunuz Dalin Hediye Seti’ni size gönderebilmemiz için adres bilgilerinizi iletmenizi rica ederim.

İyi Çalışmalar,

Birben Bilgin

Mail gereksiz kutusuna düşüyor arkadaşlar tesadüfen görmüş oldum. İsterseniz kontrol edin maillerinizi..

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #79 : 19 Ekim 2010, 13:28:41 »
ayy ne güzel tebriklerrr bana gelmemiş :(