Gönderen Konu: Yeni Kozmetik  (Okunma sayısı 42329 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
Ynt: yeni kozmetikten numune
« Yanıtla #80 : 12 Mayıs 2010, 18:27:34 »
bende nerden geldi bunlar diyodum:D:D
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 12 Mayıs 2010, 18:57:10 »
banada gelmiş göndermelerine sevindim ancak keşke Qspa.daki gibi hangi ürünü nasıl kullanmamız gerektiği konusunda bi bilgi olsaydı daha hoş olurdu bence...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı beyazgülüm

• Usta Kampanyacı
  • Varlığını hissetmedimki yokluğun bana koysun ...
    • kalp-agrisi
« Yanıtla #82 : 12 Mayıs 2010, 18:57:20 »
acfine moisture cream ne ısı yarıyo odamı koruyucu
arkadslar artık nete pek takılamıyorum vaktım olmuyo o yuzden kımseye destek olamıyorum. kusura bakmayın gunde sadece 30 dk neteyım. :( :(

Çevrimdışı EwreM

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 12 Mayıs 2010, 19:08:30 »
ne işe yaradıklarını bari ben ekliyim dedim...topluca dursun bari  ;D

ACfine KÖPÜK TEMİZLEYİCİ (Foam Cleansing)

Düşük hassasiyetli köpük temizleyici olarak organik kükürt’ün doğal formu ve yeşil ekstrelerle sebum ve gözenekleri tıkayan atık maddeleri gidererek cildin temizliğini sağlar.

Temizleme sırasında göz yanması ve acımasına neden olmaz. Temizleme sırasında yağ sağlıklı bir şekilde uzaklaştırılır. Temizleme sonrası cilt gerilmez. Çok küçük bir miktarı dahi köpürür

ACfine Uyku Kompresi (Water Sleeping Pack)

Açık jel tipi krem, yıkamaya veya soymaya gerek yoktur. Cilde nüfus eden ekstreler içerdiğinden, derinin nemini ve esnekliğini arttırarak yıkamadan ve soymadan cildin tabii halinde tatbik edebilirsiniz. Siz uyurken cildiniz yenilenir ve tüm dış etkenlere karşı güç kazanır. Sabah kalktığınızda cildinizin yenilendiğini hissedeceksiniz.

ACfine Akne Krem (Mositure Essence)

Yağ içermeyen bir üründür. Aynı zamanda pürüzlü ve sorunlu cilt üzerinde tahrişe neden olmadan nemlenme sağlayan doğal nem faktörü olan aloe vera jeli içermektedir. Cilt cinsi, yaş ve cinsiyetten bağımsız olarak her cilde uygulanabilir.

Oluşabilecek aknenin yerinin belirlenmesinde etkilidir. Adet dönemi sırasında oluşan sivilcelerin azalmasını ve buruşan derinin nemlenmesini sağlar. Diğer makyaj ürünleriyle beraber kullanılabilir.

ACfine Krem (Moisture Cream)

Bitkisel yağ kullanılması ile tüm deri tipleri üzerinde hiç yük bırakmayan, yeşil çekirdek yağı ve macademia yağı bileşenleri kullanarak derhal nemlenme sağlamak suretiyle esnek bir deri dokusu oluşturur, aloe vera jeli nemlendirici etkisiyle kuru ve pürüzlü derinin beslenmesini sağlar.
Akne ve sivilcelerin iyileşmesini, cildi tahriş etmeden ve su kaybına meydan vermeden yağın düzgün bir şekilde uzaklaşmasını ve hızlı emilim ve yağlılığın kalmamasını sağlar.

ATO Guard Nemlendirici Losyon        

Özellikle kuru ciltler için IgY içeren bir üründür. İçerdiği doğal lesitin deri nemini ve yağını takviye eder. Deri için rahatlatıcıdır. Tüm vücut için kullanılabilir. Uygulamada rahatsız edici yapışma ortaya çıkmaz. Deriye hızlı nüfuz ederek olağanüstü nemlendirici etkisi ile derinin yumuşak ve kaygan hissedilmesini sağlar.

Temel bileşenleri;  Ovum (IgY) Kamelya Yağı, Zeytinyağı, Yalancı Safran Yağı, Aloe Ekstresi ve Malve Ekstresi’dir.

IgY içeren yapısı ile hassas, aşırı kuru, alerjik, sedef hastalığından muzdarip, egzema ve sinirsel nedenlerle kaşıntı sorunu olan ciltlerde etkili bir losyondur. Ciltte sıkıntı giderici etkisi yanısıra onarıcı etkisi de kanıtlanmıştır.

ATO Guard Koruyucu Krem     

Özellikle kuru ciltler için IgY içeren krem. İçerdiği doğal lesitin deri nemini ve yağını takviye eder. Deri için rahatlatıcıdır. Temel bileşenleri;  Ovum (IgY), Kamelya Yağı, Zeytinyağı, Yalancı Safran Yağı, Aloe Ekstresi ve Malve Ekstresi’dir.

IgY içeren yapısı ile hassas, aşırı kuru, alerjik, sedef hastalığından muzdarip, egzema ve sinirsel nedenlerle kaşıntı sorunu olan ciltlerde etkili bir bakım kremidir. Ciltte sıkıntı giderici etkisi yanı sıra onarıcı etkisi de kanıtlanmıştır.

Uygulamada rahatsız edici yapışma ortaya çıkmaz. Deriye hızlı nüfuz ederek, olağanüstü nemlendirici etkisi ile derinin yumuşak ve kaygan hissedilmesini sağlar.

Çevrimdışı nazLiis

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #84 : 12 Mayıs 2010, 20:35:03 »
banada gelmişte nerden geldi diye merak ettim:D burdanmıs

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 12 Mayıs 2010, 21:29:39 »
ben şuan kremleri uygulamaya başladım bile  :D :D

Çevrimdışı gülgüzeli

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #86 : 13 Mayıs 2010, 00:27:19 »
ben neden üye olamıyorum

Çevrimdışı tatlıanne

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #87 : 13 Mayıs 2010, 07:54:39 »
banada geldi paylaşan arkaşa çok teşekkür ederim

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #88 : 13 Mayıs 2010, 07:59:29 »
gelen numuneleri akşam denediğimi söylemiştim. :)

köpük temizleyici
akne krem
Moisture Cream

bu üçünü bana gönderilen tarifteki gibi uyguladım ve gerçekten ilk uygulamada farkedilir ölçüde değişim oldu.hatta ben akşam uygularken eşim ne olduğunu bilmediğin ürünleri kullanma diyordu.  :D  :D sonucu o da beğendi. yanlız sabırsız davranıp bir jelatindeki kremin hepsini sürdüm sanırım hepsini sürmeye gerek yok.
konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler.

Çevrimdışı izmirella35

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #89 : 13 Mayıs 2010, 08:21:17 »
dÜN gece annemle ACfine Uyku Kompresi (Water Sleeping Pack) süründük ;D
baya da hoşumuza gitti