Gönderen Konu: Canım Anneme Sevgilerle-Bosch  (Okunma sayısı 9347 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

awelya

• Ziyaretçi
Ynt: Canım Anneme Sevgilerle-Bosch
« Yanıtla #50 : 08 Mayıs 2010, 10:52:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
volkan uz ismini çok fazla görmeye başladım bu aralar..
forumdan tuğba16 nın akrabası

abisiydi sanırım ben öyle hatırlıyorum nermin uz'da annesi

awelya

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 08 Mayıs 2010, 10:54:15 »
Açelya böyle parazit şahıslara sinir olmayacaksın. Sadece 'bana begeni yapanlarının profilleri tek tek incelensin sorun yok' diyeceksin, koycaksın postanı. Ondan sonra ne söylerlerse söylesinler önemi yok. İt ürür kervan yürür ;)

Öyle tabiki.. dedimya ağzının payını aldı.. zaten onu yazarkende haberi yokmuş şuanki 1. ve 2. kimler olduğundan  :)

sonradan yok sen benim favorimsin sen al tabi gibi kelimeler ediyor birde..  :D

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #52 : 08 Mayıs 2010, 10:56:15 »
;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 08 Mayıs 2010, 11:12:03 »
relax ; ortada tartışma yaratacak bir durum yok ki Süslü..en azından kendi sözlerimden bir tartışma çıkacağını sanmıyorum..sonuçta Awelya ve Asiceylan kendi haklarıyla onca kişiyi üye olmalarında ısrarcı oldular..onlar yokken de  basiretsiz seyirci olamazdım..hak ediyorlar kesinlikle :D  1 kahve daha alır mıydın ??
Bi gün erken yatayım geç kalkayım diyorum forum karışıyor yaa
benim bu konuyla alakam ne ki ben bu yarışmaya katılmadım sadece bazı arkadaşlar üye olurmusun diye rica ettiler bende onlar için üye oldum adım soyadım belli listenin neresinde varım :D :D
yine de saol Devrim hiç bir zaman "basiretsiz bir seyirci" olamayacağın biliyorum ;)
yine de yanlış anlaşılma olmasın bu kampanyaya katılmadım her hangi bir akrabam da katılmadı ;) :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 08 Mayıs 2010, 11:41:26 »
volkan uz ismini çok fazla görmeye başladım bu aralar..

kskleee38
Millet üşenmiyor ondan o kadar fazlalar  :)

vaynett
Acemi Kampanyacı
evet burada kimin kaç tane fake mail adresi olduğunu gösterir bir liste yayınlanmış   ;D

kskleee38  gönülyeşile cevaben yazmış... bahsettikleri kişide ortada

bense burda VAYNET nick li üyeye acayip kızmış durumdayım, nerden biliyorsun kardeşim... o listedeki 20 kişiyide karalıyorsun, yeterin ama favoriye katıldım şuan 1. gidiyorum diye orda ayrı karalama burda ayrı karalama, bırakın ya hiç mi Allah korkusu yok sizde
açelya hanım bakın ben sizin bu listede olup olmadığınıza kesimikle bakmadım benim de şikayetçi olduğum çok konu var magdur edildim zamanında ama bana yakışmaz bunları burada ortaya dökmek bir ara kızıp bişeyler yazdım ama olsun önemi yok onu Allaha havale etmiş durumdayım yazdıklarımın tekrar belirtiyorum sizinle hiçbir şekilde ilgisi yok..genelde kampanyalara vaynett nick ile katılıyordum ama inanın ki olan bazı olaylardan sonra artık kendi nick imi kullnamaz hale geldim diğer yarışmalarda sizinle kimin ne alıp veremediği var inanın ki haberim bilgim yok..yazdıklarım evet biraz sivri olabilir sizi kırdıysam özür fakat şu ana kadar hiçbir grup kişi vs. gözetmeden elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya çalışıyorum...favori yarışmasında destek isteyen herkese yardım ediyrum ve kimin kazandığının önemi yok böyle şeylerle uğraşacak birisi değilim

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 08 Mayıs 2010, 11:43:00 »
Açelya böyle parazit şahıslara sinir olmayacaksın. Sadece 'bana begeni yapanlarının profilleri tek tek incelensin sorun yok' diyeceksin, koycaksın postanı. Ondan sonra ne söylerlerse söylesinler önemi yok. İt ürür kervan yürür ;)
@scorpion bu yazdıkların açelya hanımın yazdığı benim bölümle mi ilgili hocam?

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #56 : 08 Mayıs 2010, 11:43:43 »

Hayır, facebook'ta karşılaştıgı olay hakkında...
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 08 Mayıs 2010, 12:04:02 »

Hayır, facebook'ta karşılaştıgı olay hakkında...
ok anladım hocamaçelya hanım maalesef bu tür yarışmalarda rakipler daha çok çalışmak yerine birbirlerini karalayabiliyor...

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #58 : 08 Mayıs 2010, 12:23:27 »
hile yapmış veya yapmamış neyi değiştirir ki..kafasını çalıştıran kazanır..internet aleminde bu işler böyle yürüyor artık..kim ne derse desin değiştiremez bunu..adam öyle bir hazırlamıştır ki davetiyesini milleti hop diye çekmiştir..kafasını çalıştıran kazanır..yarışmalara bunları göze alarak katılmak lazım..bence alışın artık..

SüsLü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #59 : 08 Mayıs 2010, 12:24:32 »
ya biri baksın lütfen yaaa konu ne hale geldi bişi sorcam ben  :'( bu yarışma ayın kaçına kadar devam ediyor katılmayı düşünüyorumda bide ilk 20 listesi ne zaman güncelleniyor  :-*