,yanında bulunan birde sürprizi var haberiniz olsun
pastelin yeni ürünü kişiye özel renk veren dudak parlatıcısı Magic Gloss onuda yollamışlar sağolsunlar denedim ve inanılmaz begendim bu Magic Gloss valla süper bişiymiş
pastel paketini direkt hediye edicem kuzenime ama yanındaki Magic Gloss'u kimselere vermem
hey millet benim pastel paketim biraz önce elime ulaştı,yanında bulunan birde sürprizi var haberiniz olsun
pastelin yeni ürünü kişiye özel renk veren dudak parlatıcısı Magic Gloss onuda yollamışlar sağolsunlar denedim ve inanılmaz begendim bu Magic Gloss valla süper bişiymiş
pastel paketini direkt hediye edicem kuzenime ama yanındaki Magic Gloss'u kimselere vermem

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhey millet benim pastel paketim biraz önce elime ulaştı,yanında bulunan birde sürprizi var haberiniz olsun
tebrklerr resimm resimm resimmm eklee
birazdaha ugraşiymde ekleye bilirsem eklerim yada resim ekleyebilen diğer arkaşaşlar eklerse seviniriz