Bende Üye oldum arkadaslar günde 50reklam izlesek 5 lira yapiyor 12 günde 60lira ii para bence :S
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
bende üye oldum ama laptop ta girdiğimde altta sayı çıkmıyoo 6 tane reklam kaçırdım bu yüzden

1.9 ytl m var dahaa
peki kotayı doldurumu bu izlediğimiz reklamlar arkadaşlar
internette izlediğiniz her video pc nize dosya çekmek demektir yani download miktarınız artacaktır( 4 gb ı tabiki doldurmaz bir kısmı gider)
Eğer size ödeme yapılırsa bende izlemeye başlarım,tabi önce annemi sınırsız adsle geçmek için ikna etmem gerek
benim zaten sınırsız, parayı alırsa direk başlayacağım
walla sponsorları saglam yani ttnet vestel filan bence denemek lazim arkadaslar suan bendede 1,90 oldu bile ayda 60ytl demek inti beleşe getirmek demek ^^
Ölese durma Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
uyuz etti site bugün beni :@ sürekli hata veriyo sistem kapanmıştır diyip duruyo...
sonunda ohh azıcık para kazanıcam dedim bu sefer de profilinize uygun reklamlar bitmiştir dedi !
ya sabır
Şikayet vara mp3 üm hakkında hiç bilgi alamıyorum diye yazı yazdım bilmiyorum bununla alakası varmı ama biraz önce mail gelmiş;
Tebrik ederiz ,
Kasım ayında sitemize üye yaptığınız üyeler size ayın hediyesini kazandırdı.Lütfen kargo için adres ve telefon bilgilerinizi yollayınız.