Kampanyalar > Biten Kampanyalar
[HERGUNKAMPANYA] Ödüllü Oyun
ysr86:
hak yemeyelim çünkü bu şeklide zaten ödülün hayrını göremezsiniz benden söylemesi. nyks nin puanın dürüst olduğuna eminim bence resimlerle oynayan kişi (veya kişiler) itiraf etsin ödülde hakedene gitsin ve adminide bu işe kalkıştığına pişman etmeyin birdaha yarışma yapılmaz demedi demeyin!!
ysr86:
arkadaş ben asla hile yapmam yapanada göz yummam o alıntı yaptığın yazıyı bi iyi oku bakayım ne yazıyo orda alttaki puanıda değiştiremiyecek kadar beceriksiz değilim çok şükür
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinarkadaş ben asla hile yapmam yapanada göz yummam o alıntı yaptığın yazıyı bi iyi oku bakayım ne yazıyo orda alttaki puanıda değiştiremiyecek kadar beceriksiz değilim çok şükür
--- Alıntı sonu ---
cok pardon kardeş yaw ;D siliom tamam ;D ayrıca beceriksiz değilsin merak etme öyle demedim ben onuda yapamam ;D
1453:
Link:http://www.uploadite.com/images/tn_Z3527751.jpg
Sonucu Bekliyoruz.
bkaur:
arkdaşlar benim yaptığım puan hile değil böyle düşünmenize üzüldüm. en az 1 saat sürdü oynamam , çocucğun aşağı inmeside 2 dk. sürdü . ben ciddi bir şekilde oynadım oyunu. hile yapan varsa bilemem benimkinde hile falan yok yani.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git