Arkadaşlar bende dvd player kazanmışım. Daha önce kampanya koşullarında kampanya tarihi gözükmezken geçen hafta kampanya tarihi eklenmiş. Vestel'i arayıp yarışma hakkında bilgi almak istedim. Bana konuyu araştırıp geri dönüş yapacaklarını söylemelerine rağmen arayan olmadı. Tekrardan arayınca mail beklediklerini belirttiler.Yine dönüş yapmamaları üzerine birkaç gün sonra tekrar ardım ve israrcı olmam üzerine inceleyip bana dönüş yapacaklarını tekrar dile getirdiler. 1 saat sonra beni arayan yetkili böyle bir kampanyadan haberleri olmadığını söyledi bende sitenin neden var olduğunu sordum. Yetkili derdinisoyle.com diye bir sitede yok hanımefendi dedi. Bende sitenin gerçek adını söyleyince hemen girip baktı ve sitenin aktif olduğunu görür görmez ben size tekrar dönücem diyerek suratıma kapattı. Baya panik oldu yani. Ayrıca 3 gündürde haber yok. Sitedeki kazananlarıda incelerseniz çok fazla katılım olmadığı için ödüller dağıtılamamaış bile. İlk 2 hafta yarışmaya katılan zaten yok. Bu konuda firmayı bence herkez arasın. Ödüllerimizi alalım. Ben elimden geleni yaptım. Vestel gibi büyük bir firma bence bunu görmezden gelmemeli!!!