Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Favori Pembe Düşler

<< < (31/36) > >>

adavapuru:
inşallah ysr86 da kazanır bende

ysr86:
bana ispat edemiyolar gelmiş burda birisi casus gibi, mesajlar arasından IP resetleme yapmadan oy veremezsiniz demişim diye puan silmişler sanki ben dediğim şeyi yapmışım gibi bu kadar kafasız kişilerle çalışıyolar şimdi nasılsa bunuda okuyacak o herif şunu unutmasın heryerde bu çirkefliklerini açıklayacağım dolandırıcılar milletin hakkını gasp ediyolar ama onlara göre herşey yasal çerçevededir

chemy:
ben de geleyim burada esma kullanıcı adı ile hile yaptığımı yazayım, onu listeden silsinler o zaman. böyle saçma birşey olamaz. favoriye olan bütün güvenim sarsıldı. hile yapıldığını ispat edemeyip puanları ne hakla silebilirler! 

ysr86:
ya bunlar ilk 3 ü bellirlemişler boşuna forumları seferber ettik ben bu yarışmaya ilk girdiğimdeki ilk üç ile şu anki ilk üç aynı bende resimde var ancak boyutu uygun olmadığı için bulanık gözüküyo yazılar okunmuyo onun boyutunu düzenliyim koyacam buraya artık bunun üstüne belirledikleri ilk üçü değiştirrler uyanıklar

chemy:
evet kendi adamlarına verecekler hediyeyi, çünkü bu yaptıklarının mantıklı bir açıklaması yok.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git