Kampanyalar > Biten Kampanyalar
GARANTİ'DEN ŞANSINI ARA!
diazem:
OLtaya yaz tıkla buna yaz tıkla aboooo gözüm bozuldu yav...Ben cekilişlere dönecem bu gidişle yada direk göz doktoruna mı gitsem ne.... :o
memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinOLtaya yaz tıkla buna yaz tıkla aboooo gözüm bozuldu yav...Ben cekilişlere dönecem bu gidişle yada direk göz doktoruna mı gitsem ne.... :o
--- Alıntı sonu ---
ya arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti bende bir ara bu olta at, kampanyacıyız, bi gibi sitelerde yani tıklayarak şans aranan sitelere kafayı takmıştım ben limitli bir kullnıcıyım ve bu dönemde benim adsl kota limiti aştı ben interneten flim oyun falan da hiç indirmem acaba böyle tıklamanın kotaya bir zararı olurmu bilgisi olan varmı diye sordum ??? ???
nyks:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinOLtaya yaz tıkla buna yaz tıkla aboooo gözüm bozuldu yav...Ben cekilişlere dönecem bu gidişle yada direk göz doktoruna mı gitsem ne.... :o
--- Alıntı sonu ---
ya arkadaşlar bir şey dikkatimi çekti bende bir ara bu olta at, kampanyacıyız, bi gibi sitelerde yani tıklayarak şans aranan sitelere kafayı takmıştım ben limitli bir kullnıcıyım ve bu dönemde benim adsl kota limiti aştı ben interneten flim oyun falan da hiç indirmem acaba böyle tıklamanın kotaya bir zararı olurmu bilgisi olan varmı diye sordum ??? ???
--- Alıntı sonu ---
Evet her yeniden denemende sayfa yeniden yükleniyor tabi bütün içerikle.Bende limitli kullanıyorum o yüzden kontrol ediyorum sayfayı yenilediğimde kaç byte yükleniyor diye.sansiniara.com etkilemez fakat oltaat.com çok etkiler hele ki uzun süre denediysen ;)Bir de Mtv den bonus topluyorsan o da fazla içerikli, kota kabartıcı :) Bp nin oyununu hiç saymıyorum ;D
erteb:
Kazandım arkadaşlar!Dünden beri çok uğraştım ama sonunda oldu ;D Darısı sizin başınıza.
memoli444:
tebrikler arkadaşım ama aldığım duyumlara göre biletler 2 ocaktan sonra piyasadan çıkmayan biletleri toplayıp gönderceklermiş :D :D :D bende kazandım eğer ocaktan sonra gelirse ben yaktım bu garanti bankasını :D bol şans hepinize...
Admin'in notu: Sitemizin farkedilebilirliğini arttırmak için hergunkampanya.com kelimesini aratmanızı tavsiye ederiz
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git