Gönderen Konu: GARANTİ'DEN ŞANSINI ARA!  (Okunma sayısı 25783 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı soldierkan

• Usta Kampanyacı
Ynt: GARANTİ'DEN ŞANSINI ARA!
« Yanıtla #40 : 22 Aralık 2008, 20:59:49 »
bu kampanya beni gıcık etti  ;D
kapatamıyorum sayfayı öle arada basıp duruyom  ;D bişey çıksa bari

Çevrimdışı _ahmet_

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #41 : 22 Aralık 2008, 21:22:21 »
Benim anlamadığım 3 konu var, Bu soruların cevaplarını bilen varmı?
1- yarışma 30 Aralıkta bitiyor, O halde biletler ne zaman adrese gönderilecek,
2-kazandığımız biletlerin numarası ne olacak, ya bana büyük ikramiye çıkarda sonradan çıkmayan bir bileti çekilişten sonra gönderirlerse
3-bilet türü nedir, çeyrek , yarım , tam

Çevrimdışı tarbah

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 22 Aralık 2008, 21:32:00 »
ay araya araya bir hal oldum bulamadım şansımı

chemy

• Ziyaretçi
« Yanıtla #43 : 22 Aralık 2008, 21:34:03 »
Kampanyanın amacı; kampanyanın sona ereceği 30/12/2008 tarihinde saat 24:00'a kadar, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitesinde her gün bilgi almak için arama yaparak toplam 500 kullanıcıya Milli Piyango yılbaşı çekilişine 1 (bir) adet çeyrek bilet dağıtılacaktır.

Çevrimdışı _ahmet_

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #44 : 22 Aralık 2008, 21:46:39 »
Evet çeyrek biletmiş, valla 6 ytl için o kadar uğraşa değmez, 2 saat oldu,

Birde biletleri ne zaman ne şekilde verecekleri yazmıyor

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #45 : 22 Aralık 2008, 21:52:59 »
OLtaya yaz tıkla buna yaz tıkla aboooo gözüm bozuldu yav...Ben cekilişlere dönecem bu gidişle yada direk göz doktoruna mı gitsem ne....   :o
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 23 Aralık 2008, 01:43:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
OLtaya yaz tıkla buna yaz tıkla aboooo gözüm bozuldu yav...Ben cekilişlere dönecem bu gidişle yada direk göz doktoruna mı gitsem ne....   :o

ya  arkadaşlar bir  şey  dikkatimi  çekti bende  bir ara  bu olta  at,  kampanyacıyız, bi gibi  sitelerde yani  tıklayarak şans aranan sitelere kafayı  takmıştım  ben limitli  bir  kullnıcıyım ve bu dönemde  benim adsl kota  limiti aştı  ben interneten  flim  oyun falan da hiç indirmem acaba  böyle  tıklamanın  kotaya  bir zararı olurmu bilgisi olan varmı diye  sordum  ??? ???
;)

Çevrimdışı nyks

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 23 Aralık 2008, 02:26:36 »

ya  arkadaşlar bir  şey  dikkatimi  çekti bende  bir ara  bu olta  at,  kampanyacıyız, bi gibi  sitelerde yani  tıklayarak şans aranan sitelere kafayı  takmıştım  ben limitli  bir  kullnıcıyım ve bu dönemde  benim adsl kota  limiti aştı  ben interneten  flim  oyun falan da hiç indirmem acaba  böyle  tıklamanın  kotaya  bir zararı olurmu bilgisi olan varmı diye  sordum  ??? ???
Evet her yeniden denemende sayfa yeniden yükleniyor tabi bütün içerikle.Bende limitli kullanıyorum o yüzden kontrol ediyorum sayfayı yenilediğimde kaç byte yükleniyor diye.sansiniara.com etkilemez fakat oltaat.com çok etkiler hele ki uzun süre denediysen ;)Bir de Mtv den bonus topluyorsan o da fazla içerikli, kota kabartıcı :) Bp nin oyununu hiç saymıyorum ;D

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 23 Aralık 2008, 11:14:54 »
Kazandım arkadaşlar!Dünden beri çok uğraştım ama sonunda oldu ;D Darısı sizin başınıza.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı memoli444

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 23 Aralık 2008, 11:19:11 »
tebrikler arkadaşım ama  aldığım  duyumlara  göre biletler 2 ocaktan  sonra  piyasadan çıkmayan biletleri  toplayıp  gönderceklermiş :D :D :D bende kazandım eğer  ocaktan  sonra  gelirse ben yaktım  bu garanti bankasını :D bol şans  hepinize...

Admin'in notu: Sitemizin farkedilebilirliğini arttırmak için hergunkampanya.com kelimesini aratmanızı tavsiye ederiz
;)