ahhhh yazıyı geç yakaladım

korkudan puan kasmaya başladım bi baktım ödüllü soru çıkmış
Ben PM'lere bakıyordum o yüzden kartal1000'in yanlış yazılan mesajını göremedim.. Ama sizler uyarmışsınız.. Sco_ arkadaşımızda t harfini büyük yazmış.. Hakkaniyet adına bu kampanyayı geçersiz sayıyorum.. Puanı 5000'e yükseltiyorum ve tekrarlıyorum biraz sonra.. Az sonra.. Hemen sonra..
hakkaniyet adına benim kazanmam gerekmezmi timsah
yarışmamı yapılıyormuş burda

benimde kardeşim sağolsun o oynuyor benim yerime

yeğenlerini sevindiriyor
Ben PM'lere bakıyordum o yüzden kartal1000'in yanlış yazılan mesajını göremedim.. Ama sizler uyarmışsınız.. Sco_ arkadaşımızda t harfini büyük yazmış.. Hakkaniyet adına bu kampanyayı geçersiz sayıyorum.. Puanı 5000'e yükseltiyorum ve tekrarlıyorum biraz sonra.. Az sonra.. Hemen sonra..
Valla hic hakkaniyet olmadi bu durum. Ozel isimler buyuk harfle yazilir en azindan ben oyle yaziyorum. Kartal kendi nickini yazmis hatta gulhan dedikten sonra degistirdi.. Ilk yazan benim
şikayette bulunan kişileri hiç anlamam aslada onaylamam zaten.ama bir püf noktası olduğu aleni belli şuanda yani dileyen yine hadsizlik yapabilir
ha yazdığım yazıda da kırıcı bişey olduğunu sanmıyorum neyse kolay gelsin..
Tekrarlıyorum asla yazılarımı şahsi algılamayın.. Daha önce yaşanan sorunlardan dolayı bu mesajı yazma gereği duydum.. Kırıcı bir şey yok bende sizi kırdığımı düşünmüyorum.. Püf noktası var bunu inkar etmiyorum, buradan şu çıkmasın sakın, yasal olmayan hiç bir şey yok.. Hile yok, bilgisayar açığı yok.. Kendim oturup yapıyorum bu puanları..