İlk üçe falan girebileniniz var mı arkadaşlar? Gerçi puanlar da çok yükselmiş.
biraz oynadım 20 falan yaptım ama bonus glmedi nasıl geliyor belli bi sayı varmı
bonus gelirse ilk pakette geliyor yüzde 90
o yüzden ben ilk paketi doldurdup yanıyorum
tekrar baştan oynuyorum
396 yaptım şimdilik 1. gözüküyorum bakalım bişe gelicekmi
oyunun iyice cıvkı çıktı censez41 3724 yapmış dün bariz hile yaptığı belli 3000 ü geçmek mümkün değil site yetkilileri herkesin tek tek inceleneceğini söylediler bakalım umarım adaletli olur.
bende sadece 1. bölümün skoru görünüyor diğerlerinin en iyi skorları görünmüyor ben 3. seviyede 280 civarı yaptım ama hiç kayıta alınmadı yaa :
bence sınırsız puan yapılır bu oyunda benim o kadar zamanım olmadıgı icin yapamiyorum ama bos olan biri yapar 3000 i gecmek icin 10 saatten fazla oynamak lazım oyunuda belli bir zaman bıraktınız mı devam etsede kaldıgınız skora tabloda guncellemiyor oyun bitince max 30 dklık falan arayla en az 10 saat oyunu oynamıs 3000 i gecenler degmez o kdar zamanı harcamaya
Oyunda 3200 puan yapmak için en az aralıksız 14 saat oynamak lazım. Bunu hiç bir insan veya diğer herhangi bir yaratık yapamayacağına göre aralar vererek 24 saat uyanık kalarak yapılabilir. Bunu da çok az insan evladı yapabileceğine göre bir kaç güne yayıp oynuyor. 3 gün oynayıp 3 gün bilgisayarın kapanmaması internetin yavaşlamaması ve oyunun hiç takılmaması ihtimalini hesaplayın, hile yapılmamış olma ihtimalini bulun.