Kampanyalar > Biten Kampanyalar
EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2
ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbelirlenen kişinin olacağını nereden biliyorsun bir tüyo mu geldi dediğim noktanın arkasındayım davet ettiklerinden birini mail adresini ver mümkünse en erken davet ettiklerinden olsun logları inceletelim
--- Alıntı sonu ---
biliyor çünkü kendisi kazanamazsa hile yaptığı için değilde belirlenen kişiyi yaptıkları için kazanamamış olacak
furi:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbelirlenen kişinin olacağını nereden biliyorsun bir tüyo mu geldi dediğim noktanın arkasındayım davet ettiklerinden birini mail adresini ver mümkünse en erken davet ettiklerinden olsun logları inceletelim
--- Alıntı sonu ---
biliyor çünkü kendisi kazanamazsa hile yaptığı için değilde belirlenen kişiyi yaptıkları için kazanamamış olacak
--- Alıntı sonu ---
tamamen yanlış düşünüyorsun :-[
presence:
mine neden soruya cevap vermektense kaçınıyorsun bir adet kayıt etttiğin kişinin mail adresini istiyorum bu kadar basit
ysr86:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
tamamen yanlış düşünüyorsun :-[
--- Alıntı sonu ---
Tamam arkadaşım hakkını helal et artık bu konuyla ilgi bişey yazmıcam size iyi geceler
furi:
Kayit olun veya giris yapinmine neden soruya cevap vermektense kaçınıyorsun bir adet kayıt etttiğin kişinin mail adresini istiyorum bu kadar basit
--- Alıntı sonu ---
kaçınmıyorum cevap vermiceğimi söyledim... :P
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git