Kampanyalar > Biten Kampanyalar
EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2
diazem:
Direk çekiliş olmalıydı hec kasmadan.Samsung a helal olsun valla yarıştırıp çekilişe katıyor.Sonuçta bitiren çekiliyor.Tombala budur işte çekiliceksin sonuçta yav.En azından umutlanır dururduk.Bu firmaların derdide mail adresi ele gecirip reklamını maillere göndermek o yüzden bu işleri bole yapiolar.Ama reklam gercek kişiye yapılır fake maile değil.Bakalım ne zaman ayıkırlar.Yada reklam firmaları fake maillerle ne kadar dolandırıronlara para veren firmaları.
presence:
ben diyorum ki hile yapmadığını söylüyorsun foruma yaz davet ettiğin mail adreslerini efes e yazalım logları incelesinler
a1ONEboy:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinben diyorum ki hile yapmadığını söylüyorsun foruma yaz davet ettiğin mail adreslerini efes e yazalım logları incelesinler
--- Alıntı sonu ---
evet bencede yaz
sahaneyedili:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinbu arada tuba mineyi geçmiş, bikaç davet daha yolla baride geç onu tekrar :D :D
--- Alıntı sonu ---
peki ilk 3 teki kişileri kaç gündür görüyorsunuz oyunda c3ce kazanıyor arada listeye giriyor ben o 2 oyuncudanda daha önce yarışmaya başladım ve skoru görüyorsunuz ben hile yaptıysam ilk 3 tekilerde hile yapmıştır
--- Alıntı sonu ---
kim götürüyorsa günahı boynuna, ne diyelim, neyse mine yarın son buluyor bu azmin, devam davet etmeye, sabaha kadar yolla sen kardeşim davet... ha gayret
a1ONEboy:
ya mine bişey sorcam deminden beri arkadaşlara davet gönderiyorum kayıt oluyolar puan yok nedeni ne sen bilirsin davet ettiğin için ???
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git