Kampanyalar > Biten Kampanyalar

EFES PİLSEN DEĞİŞMEYEN TATLAR - 2

<< < (92/103) > >>

sahaneyedili:
aaa mine bizim foruma gelmiş ...şok şok şok...
kulaklarını epeyi bi çınlattık senin mine...

bülent üstba yı tanıyor musun mine? akraban, ahbabın olabilir mi acaba, tamamen merak.... ::)

furi:
Nasıl bu kadar dolmuşunuz anlamadım  ??? siteyide hiç okumadınız galiba arkadaşlarını üye yap diyor onların oynayıp oynamamasıyla ilgili hiç bir şart yok ,haksız kazancı en az sizin kadar biliyorum... haketmiyorsam kazanmayım. helal ile haramı ayırt edebiliyorum

bülenti tanımıyorum tanımak isterim bu balı hileden mi getiyor sormak isterim

diazem:
Dün gece las vegası izliodum cnbc de.Tombalayı işlediler.Kadın cağız tombala yapınca kalpten gitti.

Harbiden kalpten götürcek kadar varmış bu tombala  ;D

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNasıl bu kadar dolmuşunuz anlamadım  ??? siteyide hiç okumadınız galiba arkadaşlarını üye yap diyor onların oynayıp oynamamasıyla ilgili hiç bir şart yok ,haksız kazancı en az sizin kadar biliyorum... haketmiyorsam kazanmayım. helal ile haramı ayırt edebiliyorum

--- Alıntı sonu ---
o zaman konuşmanın da gereği yok

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinDün gece las vegası izliodum cnbc de.Tombalayı işlediler.Kadın cağız tombala yapınca kalpten gitti.

Harbiden kalpten götürcek kadar varmış bu tombala  ;D

--- Alıntı sonu ---
Ben nasıl oynandığını bile bilmiyodum bu yarışma çıkınca öğrendim ama sonra heves bırakmadılar keşke adam gibi bir firma düzenleseydi şu oyunu

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git