Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Cipso Çekilişi 100 bin TL

<< < (2/7) > >>

mach1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinPaketlerden şifreli kart çıkmıyor. Şifreler paket içindeki beyaz şeritin üstünde yazıyor.

Ama o kadar kötü basmışlar ki aldığım 5 paketin 4 ünde şifreler çok kenara basılmış bu yüzden şifrelerin yarısı yazıyor.
Mail atıcam bakalım yerine şifre vermezlerse bir daha alıp katılmam.

--- Alıntı sonu ---

Aynı sorunla bende karşılaştım bugün aldığım paketin içindeki şeritte en uca basılmış şifrenin yarısı yok, koskoca 30-35 cm lik şeritte yer bulamamışlar uca basmışlar hayret, iletişime geçecem bakalım ne cevap verecekler.

Edit: ulaştım alttaki cevabı verdiler ulaşmak isteyenler için mesajı alta yapıştırıyorum.

Merhaba,

Cipso olarak, ürünlerimizle ilgili yorum ve görüşlerinizi, ürün ve hizmetlerimizi sürekli olarak geliştirebilmek ve sizlere daima daha iyisini sunabilmek için önemli fırsat olarak görüyoruz. Paylaşmış olduğunuz konuyla ilgili tarafınıza en kısa sürede cevap verebilmek için bize 444 97 53 numaralı telefondan veya Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinden her zaman ulaşabilirsiniz.

İyi günler dileriz.

scsc:
Bu çekilişlerde sonuç açıklandıktan sonra ne kadar katılım yaptığımızı nasıl öğreniyoruz?

baldandatlu:
Egede yazlıktayım,  burada bim a101 şok yüzünden bakkal yok. Olan bakkalda da cipso yok a101 e yoğurtlu cacık aromalı gelmiş 25 tl den aldım şükür kod okunuyor.

Darkjuva:
Site hata veriyor şifre gönderemiyom

mach1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSite hata veriyor şifre gönderemiyom

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  bende sorun yok ama  bilmiyorum

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git