Diğer > Serbest Kürsü

Kazanılan hediyeler için ajanslara kimlik fotokopisi göndermek

<< < (2/3) > >>

eyefive:
e devletten kimliğime şirket açılmasın kimliğimle üzerime birşey yapılmasın diye kısıtlama getirin. eğer şirket açmaya karar verirseniz değiştirisiniz yine e devlet üzerinden. bu şekilde kötü yerde kullanılmaz.

wizard:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet arkadaşlar kimlik fotokopisi çok sıkıntılı bir şey kazanılan hediyeler de ajanslara gönderiyoruz fakat bunun için bir önlem alan  yada başka bir şey yapan oluyor mu aklıma takıldı da?

--- Alıntı sonu ---

çekiliş içindir diye üstüne filigran ekliyorum

mach1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet arkadaşlar kimlik fotokopisi çok sıkıntılı bir şey kazanılan hediyeler de ajanslara gönderiyoruz fakat bunun için bir önlem alan  yada başka bir şey yapan oluyor mu aklıma takıldı da?

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Bunu nasıl yapıyorsun detaylandırabilir misin.

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet arkadaşlar kimlik fotokopisi çok sıkıntılı bir şey kazanılan hediyeler de ajanslara gönderiyoruz fakat bunun için bir önlem alan  yada başka bir şey yapan oluyor mu aklıma takıldı da?

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

burdan yapabilirsin

mach1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEvet arkadaşlar kimlik fotokopisi çok sıkıntılı bir şey kazanılan hediyeler de ajanslara gönderiyoruz fakat bunun için bir önlem alan  yada başka bir şey yapan oluyor mu aklıma takıldı da?

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

--- Alıntı sonu ---

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

burdan yapabilirsin

--- Alıntı sonu ---

bunu yaptığımız zaman ajanstan kimlik şöyle böyle vs. diyerek red ediliğ ödül hakkımızı kaybetmeyiz demi

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git