Diğer > Serbest Kürsü

Dalin Civil çekiliş tekrarı

<< < (2/3) > >>

mach1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEee ama ben atmıştım fişi kazanırsam ne olacak peki

--- Alıntı sonu ---

Hakkınız yedek talihliye geçecek

--- Alıntı sonu ---

Nasıl olur ama çekiliş bitti denildi sonra tekrar yapılıyor sa benim suçum ne, böyle bir şey olursa çıkarsa hediye mahkemeye veririm hakim karar versin o zaman

mach1:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAktif Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş. tarafından MPİ’nin 12.07.2021 tarihli ve E-24951361-255.01.02-6042 sayılı izni ile düzenlenmektedir.

Dalin Civil çekilişi için çekiliş tekrarı olacaktır fişlerinizi atmayınız çekiliş tarihi mail geldiğinde tekrar bilgilendirme yapacağım.

( Herkes hakkını arasın Qumpara da bile sorun çıkabiliyor bilginize )

--- Alıntı sonu ---

dostum bu arada çekiliş neden tekrar edliyormuş bilgin varmı

focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAktif Kozmetik Satış Pazarlama ve Dağıtım A.Ş. tarafından MPİ’nin 12.07.2021 tarihli ve E-24951361-255.01.02-6042 sayılı izni ile düzenlenmektedir.

Dalin Civil çekilişi için çekiliş tekrarı olacaktır fişlerinizi atmayınız çekiliş tarihi mail geldiğinde tekrar bilgilendirme yapacağım.

( Herkes hakkını arasın Qumpara da bile sorun çıkabiliyor bilginize )

--- Alıntı sonu ---

dostum bu arada çekiliş neden tekrar edliyormuş bilgin varmı

--- Alıntı sonu ---

ben yazmıştım fişlerinizi atmayın çekilişi tekrar ettiriyorum diye konunun başına bakarsanız görecektiniz benim çekiliş haklarım eksik verilmişti o yüzden çekiliş tekrarı oldu

mach1:
ben tekrar civilden fiş talep edebilir miyim peki yada fatura olur mu? sence

anvil:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben tekrar civilden fiş talep edebilir miyim peki yada fatura olur mu? sence

--- Alıntı sonu ---
hele bir sonuçlar belli olsun da duruma göre bakarsınız çaresine.
fişlerinizi de minimum 6 ay saklamanızı tavsiye ediyorum.

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git