Gönderen Konu: Denemekbedava Sitesi  (Okunma sayısı 117803 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
Ynt: Denemekbedava Sitesi
« Yanıtla #200 : 13 Mart 2010, 16:56:48 »
yorumum yayınlanmış hayrettt:D
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #201 : 13 Mart 2010, 19:44:55 »
artık fazla ürün yollamıyorlar sanırım ben üye olalı bayağı oldu ama hiçbiirşey gelmedi 3 tane de yorumumu yayınlanmasına rağmen. Daha da yazmam.

Çevrimdışı Qandalf

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #202 : 13 Mart 2010, 21:41:31 »
banada bugün zarfın içinde geldi içinde üç adet sippah pipet ve oto kokusu numuneleri 2004 ve 2006 doğumlu çocukları olana gönderilmiş

Çevrimdışı bergüzar76

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #203 : 16 Mart 2010, 12:06:48 »
siteye girdiğimde 12 mart teslim tarihli microdalga pişirme poşeti promosyonum çıkıyor Fakat teslim edilen birşey olmadı özellikle 9-12 mart arası evdeydim.defalarca mail attım zahmet edip yanıt gönderen olmadı siteden fikri olan varmı arkadaşlar

Çevrimdışı narinser

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #204 : 16 Mart 2010, 14:50:28 »
bana da birşey gelmedi.o kadar da yorum yaptım.yok yapmam bir daha yorum...

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #205 : 18 Mart 2010, 22:07:38 »
8 tane yorumum yayınlanmış bugüne kadar.az mı çok mu bilmiyorum ama bişey gönderdikleri falan yok..bende yazmıyorum zahmet edip..canları isterse..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı mukoo

• Usta Kampanyacı
  • Bir bakış borcun var bana.... G.E.E.<3
« Yanıtla #206 : 19 Mart 2010, 03:53:59 »
benimde yorumlarm çıkmş ama daha gelen bişey olmadı.
bazen durup dururken, birine "pardon bakar mısınız?" diyip sonra "ne bakıyosun lan ?" diyerek olay çıkarasım geliyo, sonra gidiyo. :)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #207 : 19 Mart 2010, 06:04:11 »
Ben artık vazgeçtim yorum yazmaktan yaz ya biri yayınlanıyor biri yayınlanmıyor.ürün denememişim neyin yorumunu yazıcam onuda bilmiyorum ya

Çevrimdışı gamzemehmet

• Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #208 : 21 Mart 2010, 17:16:53 »
siteye girdiğimde 12 mart teslim tarihli microdalga pişirme poşeti promosyonum çıkıyor Fakat teslim edilen birşey olmadı özellikle 9-12 mart arası evdeydim.defalarca mail attım zahmet edip yanıt gönderen olmadı siteden fikri olan varmı arkadaşlar

valla aynısı benim başımada geldi mesaj yazmayı bırak telefon bile açtım ama zahmet edipte ilgilenmediler bile. Artık o yüzden ilgilenmiyorum.Pek ciddi bir site imajı çizmedi bende.

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #209 : 21 Mart 2010, 17:20:37 »

valla aynısı benim başımada geldi mesaj yazmayı bırak telefon bile açtım ama zahmet edipte ilgilenmediler bile. Artık o yüzden ilgilenmiyorum.Pek ciddi bir site imajı çizmedi bende.
banada aynısı oldu,bide mail attılar ürün yolladık yorum yapmadınız diye, dedim ürün gelmediki yorum yapayım hem size yazdım gelmedi diye cevap yazmadınız dedim,postayla yolladık ürününüzü takipçisi olun dedi,ben mi peşinde koşucam ürünün ya  >:(