2 sinde de yok 100 defa çekiliş olsa herhalde kazanamayacağım, Fenerbahçe gibiyim kötü bir zamana girdim bitse artık şu süreç kazansak artık ufak ufak 😁, çekilişi hatandan dolayı iptal ettiren focaserkan inşallah çıkmıştır sana  neyse kazanan arkadaşlara tebrikler  bol şans herkese
herşey nasip kısmet bana çıkmadı ama forumdan bir çok arkadaşa çıktı önemli olan hakkımızı aramak kazanan arkadaşlara tebrikler 

Maşallah her çekiliş sonucu aynı isimler , o kadar çekilişten bir tane kazanamadık. Doyumsuzlar vesselam 

tehlikeli ikili aynı listede  

tebrik eder 
gayet samimi başarılarınızın devamını 
dilerim niye burada emek söz konusu
emeğe saygı gösterecek herkes fesatlık 
üçkaat işlerinde olur öyle bir durum varsa
saygı duyma o ayrı..burada üçkaat yok kimse 
kimsenin elini ayağını tutmuyor,

tanıdık isimler görüyorum  
Bi beni göremedin oralarda...
Senin bu aralar başın kalabalık sanırım 

2 sinde de yok 100 defa çekiliş olsa herhalde kazanamayacağım, Fenerbahçe gibiyim kötü bir zamana girdim bitse artık şu süreç kazansak artık ufak ufak 😁, çekilişi hatandan dolayı iptal ettiren focaserkan inşallah çıkmıştır sana  neyse kazanan arkadaşlara tebrikler  bol şans herkese
herşey nasip kısmet bana çıkmadı ama forumdan bir çok arkadaşa çıktı önemli olan hakkımızı aramak kazanan arkadaşlara tebrikler 
Senin sayende bir çok kişi sevindi sana özel teşekkür ediyorum.Bende de yok bu arada.

Tekrarlanan kampanyalarda kazananlar da  Fiş fatura istiyorlar mı  Yedek deyim 

Tekrarlanan kampanyalarda kazananlar da  Fiş fatura istiyorlar mı  Yedek deyim
daha ajans dönüş yapmadı ama isterler sanırım