Arkadaşlar
Ben Yalkun Uygur. Mini Cooper arabayı asıl talihli olarak kazananlardan biriyim. 69,90 tl’lik 2 bıçaklı Gillette ürünü alarak tek katılımlık hakkıyla çekilişe katıldım ve asıl talihli olarak kazanmış gözüküyorum. Önceden söyleyim her hangi torpilim yok, zengin de değilim, kirada oturuyorum, market çalışanı değilim hatta markette çalışan arkadaşlarım da yok. Yıllarca farklı çekilişlere de katıyorum (nescafe-bmw, magnum-porsche vs) ve ilk defa bir hediye kazandım. Yılda bir kere Gillette bıçakları alıyorum (zaten ucuz değil onlar) onu da çekilişe gönderip dürüst ve adil bir şekilde kazandım ve kimsenin de hakkını yemedim. Ama diğerleri bilemiyorum.
Çekiliş yapalı tam 2 ay oldu ama hala ikramiye dağıtımına başlanmadı çünkü gelen şikayetlerden dolayı MPI soruşturma başlamış ve halen devam ediyor.
Gördüm ki burada da marketçi olup katılanlar var. Ben de nasıl 1 tek katılımlık hakkıyla kazanabilmişim şaşırıyorum, kısmet demek. Gerçi hala arabayı alamadım ve alabilecekmiyim muamma.
MPI tüm çekilişi iptal edip tekrar yapsa o zaman benim hakkım ne olacak? benim hakkım yenmiş olmuyor mu?