Diğer > Serbest Kürsü

Tv marka önerisi

<< < (2/2)

gkymrc:
 :D Yok ya, memleketteyiz valla.  :D

kyigit:
teşekkürler cevap yazan herekese.. ben hepsiburadadan bu tv yi aldım.. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

görüntü, netflix, youtube vs sorunsuz çalışıyordu.. bir kere kendiliğinden kapanıp açıldı.. birkaç kez de ekranda görüntü zoomlanmış gibi büyüdü.. aç kapayla düzeldi ama çöemeyince tekrar sitede yeni eklenen yorumlara baktım.. biri ekran camının sallandığını kenarda boşluk olduğunu yazmış.. ben de bakıyım dedim ki bende de var.. cayma hakkı kapsamında iade talep ettim.. kullanılmış ürün olduğu için servis raporu olmadan iade almayız dediler.. servisi aradım o da o esneme payı tüm vestel tv lerde var, rapor vermem ben dedi.. bende esneme payından biraz fazla.. sol üst köşe zaten sabit değil, yandan ekranın orta hizasına kadar giden bir esneme payı var:) bu tv sadece hepsiburadada satılan bir model.. heralde hatalı üretim olunca bu kodu verip orda sattırıyorlar diye düşündüm.. özelliklerine göre fiyat uygunluğu da sanırım ondan..  ben baya iyi yorum okuyunca cazip gelmişti pişman oldum..

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git