Diğer > Serbest Kürsü

Altın

<< < (6/29) > >>

eyefive:
gram altın 217 lira oldu. 10 lira birden geriledi. yukardaki tahminim gibi düşerse 300 lira seviyelerine düşebilir.ben yakın vadede yükseleceğini düşünmüyorum.tabii ülkede anormal siyasi,savaş,afet durumları olmazsa

kampanyacı45:
Corona vs hikaye. Piyasadaki büyük oyuncular nasıl davranırsa ona göre şekilleniyor.

eyefive:
altın 310 seviyelerine düşmeden yüklü miktar alınmaz şu sıralar. 3-5 gram ayda alacaksan belki alırsın. ama daha fazlası riskli. altının düşmesi yüksek ihtimal. ha düşmezsede öyle çok üst seviyelere çıkacağını sanmıyorum. yıl sonuna kadar 330-350 seviyelerinde seyreder en yüksek oranla.birazda abartarak rakam verdim.

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaltın 310 seviyelerine düşmeden yüklü miktar alınmaz şu sıralar. 3-5 gram ayda alacaksan belki alırsın. ama daha fazlası riskli. altının düşmesi yüksek ihtimal. ha düşmezsede öyle çok üst seviyelere çıkacağını sanmıyorum. yıl sonuna kadar 330-350 seviyelerinde seyreder en yüksek oranla.birazda abartarak rakam verdim.

--- Alıntı sonu ---

tahmin ettiğim gibi 310 seviyelerine düştü altın. 309 şuan da. ben dahada düşecek diye düşünüyorum. heleki 300 seviyelerine gelirse alım fırsatıdır kaçırmayın.

sahaneyedili:
dolar çıkarsa altın iner derler ama hiç belli olmaz bu Corona salgını ortamında, fırlayadabilir
bu önümüzde hafta pazartesi çok heyecanlı, o zaman belli olur altının durumu

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git