0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sırf bu kampanyalar yüzünden avea hattımı değiştircem yaaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsırf bu kampanyalar yüzünden avea hattımı değiştircem yaaa yavaş yavaş aveaya kaycak kampanyalar merak etme .. turkcell tonlakazana taktı :@
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsırf bu kampanyalar yüzünden avea hattımı değiştircem yaaa yavaş yavaş aveaya kaycak kampanyalar merak etme .. turkcell tonlakazana taktı :@inşşşş... senelerdir bekliyorumm bende artk kontr kazanmak istiyorum ama heryerde vodofone-turkcell için kampanyalar war bizim günahımız neee
ya arkadaşlar varya tam kontör alcam nete giriyorum 20 tam 20 bitiyor 10 kontör eti crax hala veriyor yok doritos falan derken 2 aydır kontör alamıyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar varya tam kontör alcam nete giriyorum 20 tam 20 bitiyor 10 kontör eti crax hala veriyor yok doritos falan derken 2 aydır kontör alamıyorum ben 2 senedir almıyorum geçen bi 25 kontör aldım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar varya tam kontör alcam nete giriyorum 20 tam 20 bitiyor 10 kontör eti crax hala veriyor yok doritos falan derken 2 aydır kontör alamıyorum ben 2 senedir almıyorum geçen bi 25 kontör aldım sende varya tam kampanya adamısın ben şimdi olta ata takılıyorum belki oltaya 100 kontör düşer bikere düştü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya arkadaşlar varya tam kontör alcam nete giriyorum 20 tam 20 bitiyor 10 kontör eti crax hala veriyor yok doritos falan derken 2 aydır kontör alamıyorum ben 2 senedir almıyorum geçen bi 25 kontör aldım sende varya tam kampanya adamısın ben şimdi olta ata takılıyorum belki oltaya 100 kontör düşer bikere düştü ve kontör bitme gibi bi sıkıntım yok bi ton var 300 turkcell yedi sağolsun ama 840 daha var