Kampanyalar > Biten Kampanyalar

efes pilsen / Değismeyentatlar

<< < (90/135) > >>

lonelycocuq:
ben bugün sorunsuz olarak hem ögle hemde aksam oynayabildim oyunu ???

Beyondparadise:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben bugün sorunsuz olarak hem ögle hemde aksam oynayabildim oyunu ???

--- Alıntı sonu ---

Oynanabildi yani :S

ysr86:
internet bağlantımızla ilgili bi problem galiba başka ne diyelim sitenin suçu yok suç bizde bakkalda bile satılıyor git al bi tombala oyna evinde ne uğraşıyon.. hatalıyız işte

minikcim:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininternet bağlantımızla ilgili bi problem galiba başka ne diyelim sitenin suçu yok suç bizde bakkalda bile satılıyor git al bi tombala oyna evinde ne uğraşıyon.. hatalıyız işte

--- Alıntı sonu ---
    bana şimdi mail geldi aynen ekliyorum

Sistem modereatörü tarafından aşağıdaki husus hakkında bilgilendirilmeniz gerekli görülmüştür.

Sunucumuzda gün boyu yaşanan veri alamamaya bağlı sorun dolayısıyla sizden özür diliyoruz.Oyuna girip de oynayamayan üyelerimizin 120 puanları log kontrolü sonrasında eklenecektir.

Saygılarımızla.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Sistem Destek Dep

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapininternet bağlantımızla ilgili bi problem galiba başka ne diyelim sitenin suçu yok suç bizde bakkalda bile satılıyor git al bi tombala oyna evinde ne uğraşıyon.. hatalıyız işte

--- Alıntı sonu ---
    bana şimdi mail geldi aynen ekliyorum

Sistem modereatörü tarafından aşağıdaki husus hakkında bilgilendirilmeniz gerekli görülmüştür.

Sunucumuzda gün boyu yaşanan veri alamamaya bağlı sorun dolayısıyla sizden özür diliyoruz.Oyuna girip de oynayamayan üyelerimizin 120 puanları log kontrolü sonrasında eklenecektir.

Saygılarımızla.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Sistem Destek Dep

--- Alıntı sonu ---

oooo  abla  hadi  iyisin  vallahi  kaptın  yinee 120  puanı bende  emeil  çekseydim yaaaaa :D :D :D

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git