Kampanyalar > Biten Kampanyalar

efes pilsen / Değismeyentatlar

<< < (87/135) > >>

burcu84:
cevap yok efesten tınlamıyolar bileee

nurselcagri:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincevap yok efesten tınlamıyolar bileee

--- Alıntı sonu ---

bencede...saygısızlık bu... >:(

memoli444:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya  yok  ya  böyle  oyun  olmaz adamın  elin  17  var  12  diyor  64  bekliyordumama 63   2  kere  okundu  bu  oyuna  güven olmaz  yaaaa

--- Alıntı sonu ---

63 ikikeremi okundu ... benim hepsi full bi 63 bekliyorum daha 2 ci cinko da 5 kişi var ben sadece 63 bekliyorumm.. nasıl iş yaa..

--- Alıntı sonu ---

ya hadi  yanılsam tamam  odada benden  başka 2 kişi daha  vardı  onlarda  farketti bende  e mail  atayım acaba nostaji odası  ile  modern odadaki tombalar farklımı bilen varmı

memoli444:
ama ben sistemi çözdüm bunlar alkol satışları artsın diye  yapıyor.  beni  şimdi  fitil ettiler  gideyim alayım bari 2 tane  efes efkar dağıtayım bu  oyun  yüzünden :P :P

nurselcagri:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama ben sistemi çözdüm bunlar alkol satışları artsın diye  yapıyor.  beni  şimdi  fitil ettiler  gideyim alayım bari 2 tane  efes efkar dağıtayım bu  oyun  yüzünden :P :P

--- Alıntı sonu ---

bencede herhalde amaçları sinirlendirip kafa çektirtmek ???

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git