Diğer > Serbest Kürsü
Yurt dışından kargoyla ürün getirmede muafiyet bitti
sanko86:
15 Mayıs 2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Karar'a göre, yurtdışından ürün getirmede uygulanan 22 euro'luk muafiyet kaldırıldı.
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin15 Mayıs 2019 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan Karar'a göre, yurtdışından ürün getirmede uygulanan 22 euro'luk muafiyet kaldırıldı.
--- Alıntı sonu ---
yurt dışından hiç alışveriş yapmadım.bazen heves ediyorum ama uğraşasım gelmiyor. bu ne demek oluyor şimdi biraz açıklasan.googleye girmeyeyim yorulmayayım diyorum :D
okitya:
22 Euro'ya kadar aldığın ürünlerden vergi alınmıyordu.
Artık ücreti ne olursa olsun, yurt dışından alınan ürünlere %18 ile %20 arası vergi eklenecek.
3-4 yıl önce 75 euro'ydu, ne günlerdi ama..
eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin22 Euro'ya kadar aldığın ürünlerden vergi alınmıyordu.
Artık ücreti ne olursa olsun, yurt dışından alınan ürünlere %18 ile %20 arası vergi eklenecek.
3-4 yıl önce 75 euro'ydu, ne günlerdi ama..
--- Alıntı sonu ---
anladım
admin:
Ek olarak eskiden 2 yılda bir yurt dışından telefon getirip sonra isterseniz başkasına bile satabiliyordunuz.
Bugün yapılan düzenleme ile artık 3 senede bir telefon getirebiliyorsunuz. Ayrıca telefon kimin üzerine kayıtlı ise telefonda kullanılan hattın da aynı kişi adına kayıtlı olması gerekiyor.
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git