Diğer > Serbest Kürsü
Migros Finish Çekilişi İtiraz
focaserkan:
Migros çekilişinde katılım yaptığım halde çekiliş listesinde adımın olmadığı milli piyango tarafından tescillendi.
Bilgi edinme dilekçesinin incelenmesi sonucunda U2 Tanıtım ve Promosyon Hiz. Tic. Ltd. Şti. müşterisi Reckitt Benckiser Temizlik Malzemesi San. ve Tic.A.Ş. adına İdaremizin 05/02/2019 tarih ve 58259698-255.01.02-E.1340 sayılı KNOP kampanyasına ait firmanın cevabi yazısında bilgi edinme kanalıyla Başkanlığımıza gönderilen yazı ve ekinde belirtilen ........’ün katılım hakları kontrol edildiğinde katılımcı listesinde katılım hakkı olmadığı belirtilmektedir.
Bilgilerinizi rica ederiz.
Sizde bilgi edinme dilekçesi yazarak bilgi edinin çekiliş tekrarı olacak büyük ihtimalle
digi:
Şaşırmadım... Fişte katılım bilgisi yazmadıkça hep şüphe duyacağımız bir firma. Şüphelerimizde haksız olmadığımız bi kez daha kanıtlandı sayenizde.
diazem:
Ah be serkan fişleri attım heralde.Bu genel sorun maalesef..
focaserkan:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinAh be serkan fişleri attım heralde.Bu genel sorun maalesef..
--- Alıntı sonu ---
Money Club Ekstrede görünüyor sorun olmaz bilgi edinmeden katılımın var mı öğren bakalım fiş önemli değil
focaserkan:
Kayit olun veya giris yapinsadece itiraz edenler mi yeni çekilişe dahil olur ? nereye dilekçe vermemiz gerekir ? ben anadolu da okuyorum ? e- devlet le falan şikayet edemez miyiz ?
--- Alıntı sonu ---
Kayit olun veya giris yapin
buradan formu doldurup mail atacaksın
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
Tam sürüme git