Kampanyalar > Biten Kampanyalar
HerGünKampanya
bkaur:
eski aşkımı unutturan yeni aşkım
omeremre87:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinHergunkampanya sitesini bende herkes gibi severek takip ediyorum. Bu site sayesinde çevreme karşı daha duyarlı oldum ve paylaşmanın yüceliğini hissettim.Bu konuda başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Numuneler kısmını incelerken tavsiye edilen bir siteden bebek maması numunesi istemiş ve espri olsun diye üçüz bebeğim var demiştim. saolsunlar 2 koli numune gönderdiler. bende bu numuneleri ne yapacağım derken kızkardeşimin çalıştığı engelliler okulunda maddi durumu çok kötü olan bir aile olduğunu ve bebeğine sadece çay ve ekmek yedirdiğini öğrendim. Bunu duyduğumda çok ağladım ve insanlığımdan utandım. Gelen numune mamalarını o aileye gönderdim inanın çok mutlu olmuşlardı.Ne diyebilirimki bizim için belki küçük olan şeyler başkaları için çok büyük olabilir. paylaşalım, sevgi bile paylaşarak büyür. Sevgiyle kalın
--- Alıntı sonu ---
Süper bir davraniş
makikosane:
Bu siteyi seviyorum, yeni üye oldum, yeniden doğdum :)
kaderim:
şu bir gerçekki böyle bir kaç siteye üye olmuştum (BURANIN FARKI VAR)ama inanınki burdaki sıcaklıgı ve paylasımı görmedim.yeni konu açıldımı hemen mail geliyor.inanki bu sitenin degerini bilelim.devam etmesi için biz üyelerin yapması gerekenler varsa yapmaya çalısalım.az yada cok bir şeyler kazanıyoruz hem kazanmasakta birileri ile paylasımın ne oldugunu öglenmiş oluyoruz.SİZ HERGÜN KAMPANYA ÇALIŞANLARINA TESEKKÜR EDER BAŞARILARIN DEVAMINI DİLERİM.SAYGILARIMLA.......
asi demir:
aynen :D
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git