Diğer > Serbest Kürsü

KAMPANYACI SORUNU !

<< < (2/6) > >>

sacit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAdam nefes alsın yeter diyor bütün kampanyalar koşuyor :D

--- Alıntı sonu ---

Aynen  :)

sacit:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinNostalji yapıyorlar 5 yıl öncesinden :)

--- Alıntı sonu ---

Bunun nostalji ile alakası yok  :)

C.K.:
Benim bu konuda en absürt denk geldiğim yorum gayet çekilişle alakasız bir paylaşımın altına "Beğendim paylaştım"dı. Teyze napıyosun teyze diyecektim  ;D ;D ;D

harunn0:
Esas sorun 3 tane kupa bardak veren çekilişlere katılan binlerce kişi.
Bu adamların amacı hediye vermek değil reklam yapmak. İnsanlar 3 bardağa tav olup aynı katılım oranını gösteriyorsa tablet, telefon vermezler elbette. Kendi ayaklarına sıkıyorlar.

eyefive:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinEsas sorun 3 tane kupa bardak veren çekilişlere katılan binlerce kişi.
Bu adamların amacı hediye vermek değil reklam yapmak. İnsanlar 3 bardağa tav olup aynı katılım oranını gösteriyorsa tablet, telefon vermezler elbette. Kendi ayaklarına sıkıyorlar.

--- Alıntı sonu ---

bende bu tarz eşantiyon şeylere katılmıyorum. küçümsediğinden değil. koskoca dev firmaların eşantiyon hediye verme olayına girmeleri yüzünden. öyle şeylere katılmıyorum

ha sevdiğim bir firma olur mesela starbucks logolu kupa verir ona katılırım. böyle nadir katıldıkalrımda olmıuyor değil ama %95 ine katılmıyorumdur en az tahminen

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git