Gönderen Konu: Dr Beckmann Numunesi..  (Okunma sayısı 9339 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kayserillim

• Usta Kampanyacı
    • trendyola üye olmak için
Ynt: Dr Beckmann Numunesi..
« Yanıtla #20 : 17 Ocak 2010, 21:39:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar sitenın tam adresı nedır lınk olarak yok ben göremedım yazarsanız sevınırım.

;)

ayrıca resimlerde beyazlarla renklileri atmış gösteriyor. ve makineden çıktığında beyazlara birşey olmamış, tüm çıkan renkleri bu bez toplamış, şahsen ben denemem.  :D deneyen olursa sonucu burda paylaşırsa sevinirim.
« Son Düzenleme: 17 Ocak 2010, 21:42:29 Gönderen: kayserillim »
markafoniye üye olmak için Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 17 Ocak 2010, 21:43:18 »
bu ürünü bende kullandım migrosclub tan numune gelmişti 2 adet ama 20 tane yolluyorlarsa iyi.güzel bir ürün gerçekten karıştırmıyor renkleri.
 fakat benim merak ettiğim bişey var ne olucak bu dr oetker ile dr beckmann'nın hali hala doktor unvanındalar çok üzülüyorum gerçekten :D

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 17 Ocak 2010, 23:11:41 »
bu ürünü bende kullandım migrosclub tan numune gelmişti 2 adet ama 20 tane yolluyorlarsa iyi.güzel bir ürün gerçekten karıştırmıyor renkleri.
 fakat benim merak ettiğim bişey var ne olucak bu dr oetker ile dr beckmann'nın hali hala doktor unvanındalar çok üzülüyorum gerçekten :D
;D ;D ;D
:)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #23 : 17 Ocak 2010, 23:12:35 »

Ama adamlar dr. ünvanıyla tüm dünyada tanınıyo gerek yok yani prof. doktor olmalarına ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı Simge

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #24 : 07 Şubat 2010, 02:39:59 »
Alla alla ne kadar korkaksınız siz ya..korkaklıkmı diyeyim yoksa başka bişeymi anlayamadım..TC NO`nu versen ne olur vermesen ne olur..Adam senin TC No`nu bilse ırzınamı geçecek arkadaşım??? Ne alakaysa tc nomu vermem versen ırzına geçecek adam senin veya seni kaçıracak cahillikten başka bişi deil.. ŞİDDETLE KINIYORUM..!!!

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #25 : 07 Şubat 2010, 02:43:50 »
Alla alla ne kadar korkaksınız siz ya..korkaklıkmı diyeyim yoksa başka bişeymi anlayamadım..TC NO`nu versen ne olur vermesen ne olur..Adam senin TC No`nu bilse ırzınamı geçecek arkadaşım??? Ne alakaysa tc nomu vermem versen ırzına geçecek adam senin veya seni kaçıracak cahillikten başka bişi deil.. ŞİDDETLE KINIYORUM..!!!

eleştirininde dozu var haddini bil >:( >:( ağzı olan konuşur diye bir kaide yok.benim fikrim vermemekten yana bunda hemfikir olmaya bilirsin ama cahil falan deme hakkın yok >:( KINANACAK BİR DURUM VARSA SENİN BU YAZIN OLSA GEREK!!!!
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı dilemma21

• Usta Kampanyacı
    • Bedava hediye
« Yanıtla #26 : 07 Şubat 2010, 02:52:26 »

Sen istedğin her yere tc ni verebilirsin sen veriyorsun diye burdaki herkes senle aynı fikirde olacak diye bir mantık yok .
Güzel bir söz, kökü sağlam, dalları göğe yükselen bir ağaç gibidir.

Çevrimdışı heidi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 07 Şubat 2010, 02:55:48 »
one be sen konuyu saptırmışsın ırz mırz ne oluyo ne alaka tc no vermeyle vermemeyle
cahil olan kınanacak olan insan sensin aslında :P

Çevrimdışı ferda_

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #28 : 07 Şubat 2010, 04:37:16 »
haklı aslında ama uslubu çok sert ve saçma olmuş bence.türkiyede hiç kimse yalnızca tc numarası ile bişey yapamaz.tc no vermek ad soyad vermekten ibarettir.ama sen ırz falan biraz abartmışsın arkadaş.isteyen vermez bu sinirinirin nedenini anlayamadım doğrusu

Çevrimdışı kevkebe

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #29 : 08 Şubat 2010, 01:09:54 »
evet arkadaşlar benden de tc no istediler  gönderdim ve numune geldi