Gönderen Konu: Algida  (Okunma sayısı 35466 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
Ynt: Algida
« Yanıtla #90 : 11 Nisan 2017, 13:20:03 »
Kaymaklı düşmüyor
Classico da dusmedi bende ne hikmetse
Oreo ve fıstıklı düşüyor sanirim
Toplumsal Değerlerimiz İçerisinde Yaşamaya Çalışıyorum Ama Yaşayamıyorum

Çevrimdışı mem232

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #91 : 11 Nisan 2017, 13:56:00 »
Uygulamada Algida ana sayfasına yönlendirmiyor arkadaşlar. Yardımcı olacak olan var mıdır acaba?

Çevrimdışı badituna

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #92 : 11 Nisan 2017, 14:35:04 »
cornetto klasik kaymaklı da düşmüyor.antep fıstıklı ve oreolu düşüyormuş kasiyer öyle söyledi.ben de kaymaklı denedim düşmedi,başka migrosa gittiğimde kullanılmış kod dedi hiç alamadım >:(

Çevrimiçi focaserkan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Aza tamah etmeyen çoğu bulamaz
« Yanıtla #93 : 11 Nisan 2017, 15:47:12 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
cornetto klasik kaymaklı da düşmüyor.antep fıstıklı ve oreolu düşüyormuş kasiyer öyle söyledi.ben de kaymaklı denedim düşmedi,başka migrosa gittiğimde kullanılmış kod dedi hiç alamadım >:(

Promosyon Adı : Swarm Şifreniz ile Cornetto Disc Bedava!
Açıklama : 27 Mart-15 Mayıs 2017 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market?ten; Swarm uygulamasından müşteri tarafından alınan tek kullanımlık şifre kullanılarak Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile kullanarak yapılacak çeşitli Algida çeşitlerinde bir adet ürün alışverişinde %100 indirim yapılacaktır. Kazanılan indirimi kullanmak için müşteriler Algida kampanyası kapsamında akıllı telefonlarındaki Swarm uygulamasından tek kullanımlık şifrelerini almalıdırlar. Şifreler belirli ürünler ile eşleştirilmiştir ve yalnızca uygulamada beyan edilen ürünlerde geçerlidir, ürünler arasında değişim yapılamamaktadır.Şifre alışveriş öncesinde kasiyere gösterilmelidir.

Promosyon Adı : Swarm Şifreniz ile Nogger Winner Bedava!
Açıklama : 27 Mart-15 Mayıs 2017 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market?ten; Swarm uygulamasından müşteri tarafından alınan tek kullanımlık şifre kullanılarak Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile kullanarak yapılacak çeşitli Algida çeşitlerinde bir adet ürün alışverişinde %100 indirim yapılacaktır. Kazanılan indirimi kullanmak için müşteriler Algida kampanyası kapsamında akıllı telefonlarındaki Swarm uygulamasından tek kullanımlık şifrelerini almalıdırlar. Şifreler belirli ürünler ile eşleştirilmiştir ve yalnızca uygulamada beyan edilen ürünlerde geçerlidir, ürünler arasında değişim yapılamamaktadır. Müşteri, yalnızca kazandığı şifreye tanımlı ürünü indirimli alabilir

Promosyon Adı : Swarm Şifreniz ile Magnum Double Bedava!
Açıklama : 27 Mart - 15 Mayıs 2017 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market?ten; Swarm uygulamasından müşteri tarafından alınan tek kullanımlık şifre kullanılarak Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile kullanarak yapılacak çeşitli Algida çeşitlerinde bir adet ürün alışverişinde %100 indirim yapılacaktır. Kazanılan indirimi kullanmak için müşteriler Algida kampanyası kapsamında akıllı telefonlarındaki Swarm uygulamasından tek kullanımlık şifrelerini almalıdırlar. Şifreler belirli ürünler ile eşleştirilmiştir ve yalnızca uygulamada beyan edilen ürünlerde geçerlidir, ürünler arasında değişim yapılamamaktadır. Müşteri, yalnızca kazandığı şifreye tanımlı ürünü indirimli alabilir

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #94 : 11 Nisan 2017, 15:55:59 »
Disk karamelli düşüyor mu
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
« Yanıtla #95 : 11 Nisan 2017, 15:58:27 »
Disk karamelli düşüyor mu

Evet bugun aldim
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı ikbalelif

• Usta Kampanyacı
  • bütün mutsuzluklar kardeştir aynı dili konuşurlar
« Yanıtla #96 : 11 Nisan 2017, 18:36:38 »
bunlar dışında kalan ürünleri alabiliyormuyuz bide bir karta kaç tane alabiliyoruz benim elimde 4 adet var yarınkilerle beraber 7 olucak 2 adet karta 7 adet alabiliyormuyum bilgin varsa açıklarsan sevinirim

Promosyon Adı : Swarm Şifreniz ile Cornetto Disc Bedava!
Açıklama : 27 Mart-15 Mayıs 2017 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market?ten; Swarm uygulamasından müşteri tarafından alınan tek kullanımlık şifre kullanılarak Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile kullanarak yapılacak çeşitli Algida çeşitlerinde bir adet ürün alışverişinde %100 indirim yapılacaktır. Kazanılan indirimi kullanmak için müşteriler Algida kampanyası kapsamında akıllı telefonlarındaki Swarm uygulamasından tek kullanımlık şifrelerini almalıdırlar. Şifreler belirli ürünler ile eşleştirilmiştir ve yalnızca uygulamada beyan edilen ürünlerde geçerlidir, ürünler arasında değişim yapılamamaktadır.Şifre alışveriş öncesinde kasiyere gösterilmelidir.

Promosyon Adı : Swarm Şifreniz ile Nogger Winner Bedava!
Açıklama : 27 Mart-15 Mayıs 2017 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market?ten; Swarm uygulamasından müşteri tarafından alınan tek kullanımlık şifre kullanılarak Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile kullanarak yapılacak çeşitli Algida çeşitlerinde bir adet ürün alışverişinde %100 indirim yapılacaktır. Kazanılan indirimi kullanmak için müşteriler Algida kampanyası kapsamında akıllı telefonlarındaki Swarm uygulamasından tek kullanımlık şifrelerini almalıdırlar. Şifreler belirli ürünler ile eşleştirilmiştir ve yalnızca uygulamada beyan edilen ürünlerde geçerlidir, ürünler arasında değişim yapılamamaktadır. Müşteri, yalnızca kazandığı şifreye tanımlı ürünü indirimli alabilir

Promosyon Adı : Swarm Şifreniz ile Magnum Double Bedava!
Açıklama : 27 Mart - 15 Mayıs 2017 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market?ten; Swarm uygulamasından müşteri tarafından alınan tek kullanımlık şifre kullanılarak Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile kullanarak yapılacak çeşitli Algida çeşitlerinde bir adet ürün alışverişinde %100 indirim yapılacaktır. Kazanılan indirimi kullanmak için müşteriler Algida kampanyası kapsamında akıllı telefonlarındaki Swarm uygulamasından tek kullanımlık şifrelerini almalıdırlar. Şifreler belirli ürünler ile eşleştirilmiştir ve yalnızca uygulamada beyan edilen ürünlerde geçerlidir, ürünler arasında değişim yapılamamaktadır. Müşteri, yalnızca kazandığı şifreye tanımlı ürünü indirimli alabilir

bütün mutsuzluklar kardeştir
aynı dili konuşurlar

Çevrimdışı gürünlü

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #97 : 11 Nisan 2017, 20:52:37 »
az önce aldım hemde magnum çekilişli olandan .ayrıeten birde cornetto a.fıstıklı aldım.cornetto classik çıkmıştı ama düşmüyor dedi kasiyer a.fıstıklı alın dedi bende aldım .birde kasiyerin düşmüyor dediğine bakmayın siz geçin deyin deneyince düşüyor

Çevrimdışı Mehmet sjidkl

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #98 : 11 Nisan 2017, 22:44:25 »
Sayfaya giriş yapamıyorum sizdede aynımı

Çevrimdışı _emin

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 11 Nisan 2017, 23:10:52 »
Sayfaya giriş yapamıyorum sizdede aynımı