Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Uyanınn millettttt :) // LOKUM FM ÇEKİLİŞSİZ KURASIZ İLK 500 ÖĞRENCİYE BURS KA

<< < (2/2)

LeadRi61:
hala devam ediyormu

nurselcagri:
arkadaşlar benim eşim türkçe öğretmeni..bana da çıkmıştı eşim 6.sınıf öğrencileri için okulda kullanıyor.görsel eğitim yapıyor bunu kullanarak.eğer ihtiyacı olmayıp 7.8. sınıf için giriş yapan varsa bize özel mesaj ile  şifre ve kullanıcı adını yollarsa bizde burada yatılı okuldaki öğrenciler yararına kullanabiliriz.sevgiler...şimdiden teşekkürler :)

adavapuru:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar benim eşim türkçe öğretmeni..bana da çıkmıştı eşim 6.sınıf öğrencileri için okulda kullanıyor.görsel eğitim yapıyor bunu kullanarak.eğer ihtiyacı olmayıp 7.8. sınıf için giriş yapan varsa bize özel mesaj ile  şifre ve kullanıcı adını yollarsa bizde burada yatılı okuldaki öğrenciler yararına kullanabiliriz.sevgiler...şimdiden teşekkürler :)

--- Alıntı sonu ---
tebrikler +1

nurselcagri:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar benim eşim türkçe öğretmeni..bana da çıkmıştı eşim 6.sınıf öğrencileri için okulda kullanıyor.görsel eğitim yapıyor bunu kullanarak.eğer ihtiyacı olmayıp 7.8. sınıf için giriş yapan varsa bize özel mesaj ile  şifre ve kullanıcı adını yollarsa bizde burada yatılı okuldaki öğrenciler yararına kullanabiliriz.sevgiler...şimdiden teşekkürler :)

--- Alıntı sonu ---
tebrikler +1

--- Alıntı sonu ---

sağolasın arkadaşım :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git