2 aydır üyeyim ama sürekli kutuları kaçırıyorum ayın ilk günleri her baktığımda sürekli bir önceki ayın kutusunu gösterip tükendi yazıyor. Tam olarak hangi günler aktif oluyor bu kutular? Ayın 7 sinden sonra falan mı? Bana e posta bile gelmiyor, spam kutusunu bile kontrol ediyorum ama yok.
Benim kutum geleli 10gün oldu, yorum yazacağım ama sitede halen kargoda göründüğü için yoruma açık değil
ben 10 gün önce yorumlarımı yolladım bi kaç güne kadar mart kutusunu ilan ederler
ben 10 gün önce yorumlarımı yolladım bi kaç güne kadar mart kutusunu ilan ederler 
benim daha şubat kutusu gelmedi.bakıyorum dağıtımda dior.iş maildeki elemanı arayıp payladım hala getirmedı.yeni kutu acılırsa ona da katılamıcam bu gidişle
benim daha şubat kutusu gelmedi.bakıyorum dağıtımda dior.iş maildeki elemanı arayıp payladım hala getirmedı.yeni kutu acılırsa ona da katılamıcam bu gidişle
direk siteyle irtibata geç bence
mart ayı kutusu gelmış bılgınızeeee
bu sefer bana gelmemiş gelenler güle güle kullanın ürünlerinizi
Aralıktan beri üyeyim bana hiç gelmedi erkek arkadaşım yeni üye oldu ona gelmiş.
Bu ay beni de pas geçti. İyi günlerde kullanın