Kampanyaya katılım yeterince şeffaf değil, adresten dönen kargolar, katılımın onaylanıp onaylanmadığı, ya da süistimal edildiği vs...
Ben telefonu almak için gittiğimde çuval çuval zarflar gelmişti arkadaşlar. Dönmüşse muhtemel PTT aktarma merkezlerinde sorun vardır. Oralarda adres yetersizliğinden geri dönmüş olabilir. Çokça teslim edilmiş zarf gördüm.
haberi okudum bitmiştir katılmaya gerek yok bu ajanslar cıvıttı iyice kardeşim telefon verin tv verin 100 tane vestel venüs verin yok yapmazlar eskiden 1000 kişiye telefon verilirdi düdüklü tencere çaydanlık bayanlar zaten evi dolduruyor fazlasıyla internette esse diye baktım 3 bin tl çek napayım para ya çevrilmez züccaciyeyle işim olmaz sıkıntı yani ajans başka şey versin esse ne esmiş zaten yel esmiş dükkanlar batmış daha hayır gelmez esseden batmış yerin çekini vererek mallıkta level atlayan ajansı kutluyorum böyle devam edin bravo keskin zekanıza hayranım mektupla yolluyoruz müthiş zekice denyoca buluş
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Demek ki 3000 liralık çeki çok komik rakamlara kırmış Filiz Makarna

Viaport Kurtköy'de mini düdüklü tencere 300 TL idi (299 TL) O tencereye kimse 300 TL vermez, kafayı üşütmüş olması lazım. Kimse o parayı vermez, onlar da satamazsa elbette iflas ederler.
Haber yorum kısmını okudum, genelde fiyattan şikayetçi olan da çok.
Ben durumu mesaj atıp sormuştup; Cevap geldi
Merhaba,
Filiz markası ile gerçekleştirdiğimiz tüm ödüllü kampanyalarımız ve bu çerçevede verdiğimiz taahhütlerimiz, kampanya ortaklarımız ve tedarikçilerimizden bağımsız olarak, %100 Filiz Makarna'nın güvencesindedir. Bir sorun olması durumunda taahhütümüz eşdeğer ya da daha yüksek kalitede başka bir marka ile eksiksiz yerine getirilecektir.
Vestel çekilişine katılım sayısı: 7.886
arkadaşlar içinizde filiz ile evi yenilenen varmı.benimki yenilecek inşallah .hayırlı haberi aldım