Gönderen Konu: Bu Tatil Bizden  (Okunma sayısı 3826 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
Bu Tatil Bizden
« : 20 Ekim 2016, 15:50:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

NEDEN BEDAVA TATİL?

Amacımız, tatil sektöründe en iyi hizmeti  verebilmektir.

Bu amaçla;  Televizyon, Radyo, İnternet vb alanlarda reklam ve tanıtım için harcayacağımız ücretleri harcamıyoruz.

Bu bütçeleri,  Kendimizi  ve kalitemizi sizlere anlatabilmek adına;  Sizleri, şirket merkezimize veya uygun olan bir tesisimize;   Bütün masraflarınız ( Yol,Yemek vb tüm masraflar  DAHİL) tarafımızdan karşılanacak şekilde sizi davet ediyoruz ve sizinle tanışmak istiyoruz.

Davetimize gelen eden tüm misafirlerimize 2 KİŞİLİK; 3 GECE 4 GÜN kendi tesislerimizden birinde (BODRUM,KUŞADASI,BURSA, EMET)   birinde  tatil hediye ediyoruz.

BEDAVA TATİL HAKKINDAN YARARLANMAK İÇİN HİÇBİR TATİL PAKETİ VEYA HERHANGİ BİRŞEY SATIN ALMA ZORUNLULUĞUNUZ YOKTUR.

DAVETİMİZE GELEN HER MİSAFİRİMİZ ÇEKİLİŞSİZ,KURASIZ BEDAVA TATİL KAZANMAKTADIR.

Detaylar için Çağrı merkezimiz tarafından arayıp bilgilendirileceksiniz.

BEDAVA TATİLİ NEREDE YAPIYORUZ?

Tatilinizi Kendimize ait otellerden birinde yapıyorsunuz.
KUŞADASI – HLC RESORT
BODRUM – MIO BIANCO
SINDIRGI – LAGUNA THERMAL
EMET – THERMAL
YALOVA – THERMAL RESORT
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı zaferve

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Bu Tatil Bizden
« Yanıtla #1 : 20 Ekim 2016, 16:27:44 »
İNANMIYORUM
BEDAVA TATİL KİM KAYBETMİŞ Kİ BUNLAR VERSİN ARKADAŞ ????

Çevrimdışı scitak

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2 : 20 Ekim 2016, 20:54:07 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İNANMIYORUM
BEDAVA TATİL KİM KAYBETMİŞ Kİ BUNLAR VERSİN ARKADAŞ ????

Gerçeklik payı olsa bile bunlar oraya sizi oraya getirtip, kendilerine borçlu hissettirip, sadece 1 saatlik bir tanitimimiz var katilmanizi istiyoruz deyip sizlere 2018 yilinda hazir olacak termal otellerinin, kaldiginiz otelden daha guzel olacagini iddia edip. Sadece 10 15bin arasi (pesin fiyati cok daha ucuz) fiyata yilda 15 gun tatil yapabileceginiz bir devremulk satin almanizi, ve buna cok ihtiyaciniz oldugunu size inandiracaklari, kendinizi mahcup hissedip bi sekilde sizi kapana kistiracaklari pazarlama stratejisi olabilir. Dikkat etmekte fayda var.

Çevrimdışı ntsoysal

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3 : 21 Ekim 2016, 07:27:29 »
Ben bu olayı biliyorum Sana ikna yöntemleriyle 1 haftalık devremülk satmaya çalışıyorlar. Baskı altında birçok kişi kabul edip daha sonra pişman oluyorlar. Seni tesislerini gezmek için Yalovaya çağıracaklar bak gör. Denemesi bedava. Ama baskı altında kalıpda size cazipmiş gibi gösterdikleri teklifi sakın kabul etmeyin.

Çevrimdışı cagcag

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4 : 28 Ekim 2016, 12:27:33 »
Zaten benimle neden tanışıyorsunuz ki, madem amacınız kendi hizmetinizi tanıtmak isteyen gitsin o bahsettiğiniz otellerden hizmet alsın ve daha sonra siz telefonla arayarakta beğenilerinizi sorabilirsiniz. Bu tanışma stratejisi altında yatan gizliliği hoş karşılamadım.

Çevrimdışı hytsnzl

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #5 : 29 Ekim 2016, 11:56:40 »
ben bu işi yaptım arkadaşlar. 1 ay kadar böyle bir işte çalıştım. Niyetleri size devremülk satmak. Kimse zorla imza attırmıyor ancak müthiş ikna çalışmaları var. Eğer hayır ben kendime güveniyorum ne olursa olsun almam diyorsanız gidin. Sizle sohbet edecekler sonra tanıtım. Sonra satmaya çalışacaklar. Almam deyin. Sonra bedava tatil kağıdınızı alın çıkın.