Kampanyalar > Biten Kampanyalar
25milyon.com
nurselcagri:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin3. sıradaydım benimde puanları sildiler şimdi sahtekar bunlar
--- Alıntı sonu ---
BENDE SENİ DESTEKLEDİM DOSTUM BENİM HAYALLERDE ONAYLANDI BENDE DESTEK BEKLİYORUM...fezza kul.adım :)
nurselcagri:
Kayit olun veya giris yapintamam arkadaslar sorun benim int tarayicisindaymiş operayla denedim bitirdim üyelik işlemlerimi oylarınızı esirgemeyiniz
25 senedir türkiye kupasi alamayan fenerbahceme türkiye kupasi alirdim dedim :D
omeremre87 bekliyorum oylarınızı :)
--- Alıntı sonu ---
arkadaşım bir on puanda ben verdim sana.bende fezza adıya birkaç hayal yazdım bende desteklerini beklerim. :)
neron54:
Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapintamam arkadaslar sorun benim int tarayicisindaymiş operayla denedim bitirdim üyelik işlemlerimi oylarınızı esirgemeyiniz
--- Alıntı sonu ---
arkadaşım bir on puanda ben verdim sana.bende fezza adıya birkaç hayal yazdım bende desteklerini beklerim. :)
--- Alıntı sonu ---
ilk puanlarınız benden ;) hadi bakalım hayırlısı olsun..
nurselcagri:
--- Alıntı sonu ---
--- Alıntı sonu ---
ilk puanlarınız benden ;) hadi bakalım hayırlısı olsun..
--- Alıntı sonu ---
çok teşekkürler harikasın neron54 ;D
nurselcagri:
TÜM KAMPANYACI DOSTLARIM HAYALLERİMİZİ YAZDIĞIMIZ BU SİTENİN SAĞ TARAFINDAKİ KULLANICI ARAYI SEÇİP fezza YAZIP ARATIN ÇIKAN HAYALLERE BİRER 10 PUAN VERİRSENİZ SİZE DUA EDER BENDE NİCK YAZARSANIZ SİZE TAM PUAN VEREBİLİRİM.SEVGİLER. :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git