Eğer menejerden puan alamazsak top10 da tutunma şansımız çok düşük
benim de silinmiş, o kadar puan toplayağım diye uğraştım ama ne yapalım,eşimin üyeliği devam ediyor,imzama ekledim
Sanırsam yeterince destek gelmiyor

günlük oylar aksatılıyor.
arkadaşlar size de oluyor mu bilmiyorum.
devrim1986 ya oy verdim. ( yenisahipte ona oy vermiş ve yorum yazmış mesajda yazan 1326 ) yenisahip gözüme çarptı hergün oy veririm düzenli ama oradan tıklayayım bari kolay olsun dedim ama beni midsummer adlı kullanıcıya attı
sonra meraktan ona yorum yazan nesextrock kullanıcıya tıkladım 0zzy ye gittim.
ozzye yorum yazan shagrath tıkladım sentendora gitti. ve sıkıldım

sonra bana yorum yazanlara bakmaya karar verdim ilk sayfada canz ve ozzy var onalra tıklayınca okoc diye birin gidiyor. diğer sayfada venüsger ve tarbah var onlara tıklanmıyor. 3.sayfam açılmıyor bile
evet. yorum yerinden tıklayınca öyle oluyor.
bu arada millet bana düşman olmuş.Müzisyen olanların profillerine o kıza kaptırmayalım birinciliği falan yazmışlar.haketmeyenler almasın falan sanki hile yapıp birinci olduk hayret ya

ayrıca zaten müzisyenler bir gitara sahipler.bu işi profosyonel yapıyorlar zaten.nolur sanki biz kazansak,biz de öğrensek şu meleti çalmayı.

Valla benim kuızenim çok güzel çalıyor ben ondan ders almayı düşünüyorum kazanırsam.
2499 oldun venusger, bir de hayran kazandın
Teşekkür ederim simonbolivar
Ben destek aldığım arkadaşlara puanlarını yolluyorum ve vermeyenler ise benden puan beklemesin..Sevgiler..
36 tane hayranım var, hepsi oy verse günlük 360 puan ediyor. ama günlük 150 puanı zor geçiyorum

bütün hayranlarıma ve hayran olduklarıma hergün oy veriyorum ama sanırsam desteğimin karşılığını tam olarak alamıyorum