Kampanyalar > Biten Kampanyalar
Tonla Kazan
ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapiniyiymiş o zaman :) peki tonlakazandan gelenler bitince dakikada kaç kontör gidiyo?
--- Alıntı sonu ---
Kampüssellir ile konuşursan hediye kontörün bittikten sonra hiç bir uyarı gelmiyor eğerki konuşmaya devam edersen dakikasına 1 kontör düşüyor yani 10 dk 1 kontör olayı devreye girmiyor. Buda turkcell in yeni hırsızlık yolu ;)
chemy:
evet yani böyle olması kötü. dakikaya çok dikkat etmek gerekicek, bi de o sırada karşıdakine de iki saat açıklama yapmakta gerekicek ama neyse artık :)
ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapinevet yani böyle olması kötü. dakikaya çok dikkat etmek gerekicek, bi de o sırada karşıdakine de iki saat açıklama yapmakta gerekicek ama neyse artık :)
--- Alıntı sonu ---
Boşver açıklamayı süreye bak dakikası dolunca pat kapat sonra tekrar ararsın 10 dk konuşursun pardon kapandı falan dersin :)
chemy:
yapamam ki ben öyle :) tabi çok samimi olduğum birisiyse belki :)
memoli444:
ya arkadaşlar bende tonla kazana üyeyim ama geceleyin turkcelden bilgilerimi güncelleyip 100 kontür kazandım bu gece 23_59 da hepsi silinecek annemin telefonda tonlakazan'a üye ben bu turkcelden gelen bedava kontürler ile anemi arasam 2-3 saniye açık tutsam kapatsam ;) acaba annem tonla kazandan hediye kontür kazanırmı ??? bilgisi olan varmı :)
Navigasyon
[0] Mesajlar
[#] Sonraki Sayfa
[*] Önceki Sayfa
Tam sürüme git