Kampanyalar > Biten Kampanyalar

Tonla Kazan

<< < (10/12) > >>

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapiniyiymiş o zaman :) peki tonlakazandan gelenler bitince dakikada kaç kontör gidiyo?

--- Alıntı sonu ---
Kampüssellir ile konuşursan hediye kontörün bittikten sonra hiç bir uyarı gelmiyor eğerki konuşmaya devam edersen dakikasına 1 kontör düşüyor yani 10 dk 1 kontör olayı devreye girmiyor. Buda turkcell in yeni hırsızlık yolu ;)

chemy:
evet yani böyle olması kötü. dakikaya çok dikkat etmek gerekicek, bi de o sırada karşıdakine de iki saat açıklama yapmakta gerekicek ama neyse artık :)

ysr86:
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet yani böyle olması kötü. dakikaya çok dikkat etmek gerekicek, bi de o sırada karşıdakine de iki saat açıklama yapmakta gerekicek ama neyse artık :)

--- Alıntı sonu ---
Boşver açıklamayı süreye bak dakikası dolunca pat kapat sonra tekrar ararsın 10 dk konuşursun pardon kapandı falan dersin :)

chemy:
yapamam ki ben öyle :) tabi çok samimi olduğum birisiyse belki :)

memoli444:
ya  arkadaşlar bende tonla kazana üyeyim ama geceleyin  turkcelden bilgilerimi  güncelleyip 100  kontür kazandım  bu gece 23_59 da  hepsi silinecek annemin telefonda  tonlakazan'a  üye  ben bu turkcelden gelen  bedava  kontürler ile anemi arasam 2-3 saniye  açık tutsam kapatsam  ;) acaba  annem tonla kazandan hediye  kontür  kazanırmı  ??? bilgisi olan varmı  :)

Navigasyon

[0] Mesajlar

[#] Sonraki Sayfa

[*] Önceki Sayfa

Tam sürüme git