Katılımcılar cep telefonu, amatör ya da profesyonel fotoğraf makinesi vb. istedikleri görüntü kaydedici cihaz ile yarışma için fotoğraf çekebilir ya da internette bulunan ve seçtikleri herhangi bir fotoğraf ile yarışmaya katılabilirler.
marta kadar bokunu çıkartmalarsa neyim.50 kişiye veriyorlar diye 7 ceddine kazanır bu aç köpekler
aynı fotoğraf saçma saçma isimler
umarım elenirler böyleleri 
kurallarda netten fotolarla katılabileceği yazıyor 
ben de netten aldığım foto ile bağlandım ama sadece bir hesap ile
kurallarda aynı isimle cok defa katılabilineceği ama tek hediye kazanabileceği yazıyor. Aynı isimle katılanlar elenecektir.
acil beğenebilirmisiniz arkadadaşlar ben hepinizi beğenmiştim lütfen geri dönüş yapın Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
acil beğenebilirmisiniz arkadadaşlar ben hepinizi beğenmiştim lütfen geri dönüş yapın Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
zaetn beğendilerim arasındaydınız ama yine de +1 ledim
3 hesaptan begendim bunu 
çok teşekkür ederim çok sağolun herkes basmış oyları son saatlerde
3 hesaptan begendim bunu 
çok teşekkür ederim çok sağolun herkes basmış oyları son saatlerde
sorma yaa uçmuşlar hiç tanımadğığm kişilerden karşılıklı oy istiyoruz artık facebook üzerinden