0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sitenin mobil uygulaması cıksa ve mobil sürümü daha gizek olur.. 7plus telefonumdan tıklayamıyorum sayfalara
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSitenin mobil uygulaması cıksa ve mobil sürümü daha gizek olur.. 7plus telefonumdan tıklayamıyorum sayfalarauygulama elbette işlevsel olabilir ancak siteyi ben dahil mobil cihazlardan kullanan pek çok arkadaş var. kullanımının o kadar da zor olduğunu düşünmüyorum.
Play store'da kampanya forum olarak aratın mobil uygulama var
forumumuzun mobil sürümü var.foruma girdiğinizde otomatik olarak mobil sürüm açılıyor olması lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumumuzun mobil sürümü var.foruma girdiğinizde otomatik olarak mobil sürüm açılıyor olması lazımMobil sürüm gizli sekmeyle girince açılıyor. Normal girince açılmıyorTarayıcım; Safari
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinforumumuzun mobil sürümü var.foruma girdiğinizde otomatik olarak mobil sürüm açılıyor olması lazımMobil sürüm gizli sekmeyle girince açılıyor. Normal girince açılmıyorTarayıcım; SafariEğer zamanında "full site" linkine bastıysanız artık normal site açılacaktır, ta ki footerdaki "mobile" linkine basana kadar veya cookilerinizi silene kadar, bilginize.